Aktywne Wpisy
Są na tagu mireczki którzy pracują już w branży IT > 10 lat i mają już dosłownie wszystko co chcieli?
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
lukbla +40
#spierdotrip okrutny. Natknąłem się na miejsce gdzie chłopak się powiesił
źródło: temp_file4482925835094633936
Pobierz

źródło: comment_0RFztgcrhrYkutxz6cdrMK7p84BFVb30.jpg
Pobierz@Kosancz: twój ojciec to k---a incel, naucz się definicji tego wyrazu xD
No i już widać że dzban, lewackie alternatywki na pewno są DUUUŻO lepsze XDDDDD
w sumie, żadna z moich dziewczyn nigdy nie wykorzystywała moich słabości. Zawsze miałem prawo wypowiedzieć się, przedstawić swoje emocje bez cienia krytyki czy podważania. Moja Żona jest w tym absolutnym mistrzem i nigdy nie dała mi odczuć, że moje słabości są czymś negatywnym, wręcz chce dawać mi wsparcie żebym sobie lepiej z tym radził i mógł to przepracować.
Za to moja matka... Oj, dała mi w kość.
Bądź co
@MPXD: Lol, tym właśnie twierdzeniem potwierdziłaś to, czego tak bardzo starałaś się zaprzeczyć. Czyli mężczyzna przez całe życie musi być twardy, silny i niezłomny, bo inaczej nie będzie już atrakcyjny dla kobiety, a ta sobie znajdzie takiego, co sobie aktualnie lepiej radzi xD
Mężczyzna ma gorsze dni, nie ma na nic siły, więc kobieta zamiast go wspierać, to powinna od niego wymagać zaangażowania w związek i go poganiać xD
NIGDY K---A NIE OKAZYWAĆ JAKICHKOLWIEK LUDZKICH ODRUCHÓW.
@Xerdur: właśnie rób. po co z kimś jesteś ? szukasz chyba kogoś do życia. Jeżeli dziewczyna w zwiazku nie będzie też twoja przyjaciółka, nie możesz na nią liczyć
Na co mi taki związek w którym nie mogę byc sobą. Been there done that, never more ;) Wolę być sam niż nie okazywać emocji uczuć czy słabości. Związek to partnerstwo, druga osoba z którą wspólnie idziemy przez życie, osoba przy której czujemy się swobodnie i czujemy się dobrze, której ufamy, która jest dla nas oparciem i jest dla nas a my dla