Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +54
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

MichuTop +767

Zastanawiam się nad studiami podyplomowymi "Java Web Developer" na #wszib w #krakow. Jakieś opinie?
Pracuję jako manualny tester oprogramowania i podstawy programowania mogą mi się przydać w bliższej przyszłości. Jestem zielona w temacie programowania, skończyłam studia na kierunku ekonomicznym, więc naprawdę totalne zero wiedzy i umiejętności...
Samodzielna nauka w domu na razie odpada, potrzebuję narzuconych terminów, konieczności wyjścia z piwnicy na uczelnię,itp.
Jakieś inne propozycje poza #wszib? Budżet 4kPLN, zajęcia w tygodniu odpadają...
źródło: comment_p8EVMfpUURUqKnQX5RN7q0Bldr2HcgRt.gif
PobierzMożna skomentować tylko dwoma literami "XD"
To może być bardzo dobry kurs, ale jeśli nazywany jest studiami to ktoś tu coś kręci.
@Przedmidorrr: Koszty przekraczają mój budżet 2,5kPLN