Aktywne Wpisy

djtartini1 +453

MshL +702
Najprostszy sposób rozwiązania problemu #demografia to zainwestowanie w tiktokowe farmy trolli które będą tresować młode pokolenia w takim mindsecie, że brak trójki dzieci przed 25 rokiem życia to bycie nieudacznikiem i przegrywem. 15 lat takiej tresury i boom demograficzny gotowy.

- Pod Wiedniem Polacy z czystego altruizmu uratowali europę, a oni nas potem okłamali i dokonali rozbiorów
- W Bitwie Warszawskiej uratowała nas Matka Boska, która ukazała się walczącym (tego nie łyknął - duma)
- Komuniści do lat 50-tych ścigali polskich żołnierzy po lasach i teraz dlatego mają swoje nowe święto
- Polacy to jedyny kraj, który podbił Moskwę (tego prawackiego urojenia się nie spodziewałem)
- Powstania narodowe upadły bo car brał polaków do armiii rosyjskiej XD (o braku chęci uwłaszczenia chłopów przez polską szlachtę ani słowa)
Godzinę w macu przy McNuggetsach 11-latkowi tłumaczyłem jaka była prawda. Taką mamy patriotyczną indoktrynacje w tym kraju - załamałem się. Niech w końcu podrośnie to mu dam książki do poczytania, ale na razie nie mam zamiaru mu dzieciństwa niszczyć.
#neuropa #historia #edukacja #dzieci #zalesie
@lakukaracza_: zabawne - zwłaszcza, że już cię dziś złapano na mówieniu nieprawdy
@lakukaracza_ W powstaniu styczniowym podejmowano próby uwlaszczeniowe (i to niektóre skuteczne), patrz chociażby na działałność Hauke-Bosaka w świętokrzyskiem.
Upadek powstania styczniowego zależał od wielu czynników.
Tutaj macie książke dla 11 letnich dzieci i pokażcie mi gdzie cokolwiek o tym co pisał OP (który notabene jest shizofrenikiem i mitomanem). Maks czego sie uczy w podstawówce to starożytna Grecja i Rzym. Troche średniowiecza. Historia XXw jest w technikum
Zaraz będzie wymyślanie nowych historyjek przez OPA mitomana więc nie wchodzę w dalszą dyskusje. A tym co odpisali wyżej gratuluje IQ 80. Na
źródło: comment_7ov59YbgSK4cSkTqrRZUYH5wMBJ76IDE.jpg
PobierzWeź go do domu dziecka oddaj. Zrobisz mu przysługę.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
A wina przywódców powstań jest głęboko analizowania i przedstawiana w liceum na podstawie dzieł literackich.
@trejn: g---o prawda, mam 13 lat to wiem
https://www.wykop.pl/wpis/42089699/gratuluje-i-dziekuje-wszystkim-ktorzy-napisali-do-/#comment-147890185