Aktywne Wpisy
synadama +49

źródło: temp_file2358911145175922039
Pobierz
Miguelos +29
Z normalnie ubranej laski do worka na ziemniaki. No ale tak to jest jak teraz większość z nich waży ponad 60 kg, trzeba ukryć tłuszcz.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska

źródło: dsfrfew
Pobierz
@Buckwheat: wczoraj widziałem post nadjeżdżający na kobietę bo była na urlopie macierzyńskim.
O nagonkach na matki to nawet nie ma co wspominać, bo na 10 wpisów przynajmniej 1 atakuje kobiety najczęściej w kontekście posiadania dzieci.
Na wykopie czy X użytkownicy mają 5 dzieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To właściwie tak jak u nas, z tym że u nich to był przymus, a u nas wystarczyło komunistyczne pranie mózgu.
U nas od 1991r nie mamy zastępowalności pokoleń. W tej chwili wskaźnik oscyluje około 1,1-1,2.
Nawet gdyby władowali w promocję macierzyństwa cały dostępny hajs, jaki mają, nic to nie zmieni, bo zwyczajnie, kto
chociaz, za skrajna patologie uwazam ze mozna macierzynski wydluzac na lata przez jakies l4 i c--j wie co jeszcze, to powinno byc scigane przez pipe/urzad skarbowy lub zostac doregulowane ustawowo jezeli bazowy okres jest zbyt krotki
@olokynsims Nie no, to by się jeszcze dało uratować, pod warunkiem, że każda kobieta w
Ja od siebie dodam również zapewnienie bezpieczeństwa kobietom podczas ciąży i porodu- jedno dziecko straciłam, przez obecne przepisy sama ledwo uszłam z życiem, aktualnie jestem w kolejnej ciąży (dzisiaj rodzę) i od 3 trymestru mieszkam w Niemczech, bo tutaj moje życie jest lepiej chronione, a rodzi się po ludzku.
I ostatni temat, nie mniej ważny, bezpieczeństwo zawodowe kobiet. Ile to widzisz wpisów wykopków, którzy krytykują
Na wykopie codziennie od lat jest o tym jak żydzi dominują, a dalej nic się nie zmieniło, tyle jest warte gadanie wykopków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko nie wiem czy chcemy aby 15 letnie gówniary zachodziły w ciążę tylko z tego powodu.
Beznadziejne szpitale, opieka okołoporodowa, brak przedszkoli i żłobków, porodówki to prawie jak rzeźnie ale skąd to pryszczaty wykopek może wiedzieć? na tik toku tego nie ma.