Aktywne Wpisy

Afrobiker +187
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lardor +132
Duch Krakowa nie zawodzi, tym razem zamalowane znaki od trasy Wolbromskiej. Co daje nam bilans iż jeśli znak jest zniszczony lub go nie ma to wedle przepisów strefa czystego s-----------a z tych wjazdów nie obowiązują a na dzień dzisiejszy co wiem z sztabu kryzysowego Strefy Czystego S-----------a nie ma znaków na ulicy Skotnickiej, Kozienickiej, Tynieckiej i od dziś dołącza Trasa Wolbromska. Jak Widać duch Krakowa nie odpuszcza. #krakow #sct
źródło: 1000080629
Pobierz

@Buckwheat: wczoraj widziałem post nadjeżdżający na kobietę bo była na urlopie macierzyńskim.
O nagonkach na matki to nawet nie ma co wspominać, bo na 10 wpisów przynajmniej 1 atakuje kobiety najczęściej w kontekście posiadania dzieci.
Na wykopie czy X użytkownicy mają 5 dzieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To właściwie tak jak u nas, z tym że u nich to był przymus, a u nas wystarczyło komunistyczne pranie mózgu.
U nas od 1991r nie mamy zastępowalności pokoleń. W tej chwili wskaźnik oscyluje około 1,1-1,2.
Nawet gdyby władowali w promocję macierzyństwa cały dostępny hajs, jaki mają, nic to nie zmieni, bo zwyczajnie, kto
@olokynsims Nie no, to by się jeszcze dało uratować, pod warunkiem, że każda kobieta w
Ja od siebie dodam również zapewnienie bezpieczeństwa kobietom podczas ciąży i porodu- jedno dziecko straciłam, przez obecne przepisy sama ledwo uszłam z życiem, aktualnie jestem w kolejnej ciąży (dzisiaj rodzę) i od 3 trymestru mieszkam w Niemczech, bo tutaj moje życie jest lepiej chronione, a rodzi się po ludzku.
I ostatni temat, nie mniej ważny, bezpieczeństwo zawodowe kobiet. Ile to widzisz wpisów wykopków, którzy krytykują