Aktywne Wpisy

WilecSrylec +415
My już z chłopakami na zakładzie po pierwszym kartonie, a jak u was tłusty czwartek?
#pracabaza #tlustyczwartek #heheszki
#pracabaza #tlustyczwartek #heheszki
źródło: 1000017414
Pobierz
donfallo +154

https://www.wykop.pl/wpis/41943631
Witam wszystkich mireczków. Proszę abyście czytali do końca.
Dziękuję za zainteresowanie nie moim screenem i nie moją historią, a użytkownika @AmciaPL (mam nadzieję że mnie nie wystalkujeszXD).
Pozdrawiam wszystkich którzy chcieli pomóc jak i tych którzy nie wierzyli w pozytywny finał akcji.
Szczególnie pozdrawiam Mirka @polishnigga od #elokebab w Krakowie który nawet zaoferował mi darmowego kebaba na pocieszenie.
Historia zakończyła się szczęśliwie:
@AmciaPL
Pozdrawiam wszystkich mirków którzy myślą, że wszystkie firmy to bestie żerujące na cudzych błędach. Jedyne co powiem to firma @Traficar zachowała się naprawdę w porządku w stosunku do klienta.
Lecz ocieplanie czy też oczernianie ich wizerunku nie było moim celem.
Moim celem było zdobycie jak największej uwagi - w sumie logiczne - aby zapytać się was co robicie na tym portalu. I tak, mógłbym zrobić jakieś #rozdajo o długopis, ale kto czyta opisy tychże postów więc wybrałem bardziej nietypowe rozwiązanie.
Ja obserwując własne zachowania, jak i również na opinii i spostrzeżeń innych osób, doszedłem do wniosku, że ten portal bardzo negatywnie wpływa na moje zdrowie psychiczne. Stałem się bardziej toksyczny w stosunku do innych osób. Praktycznie w całości straciłem zdolność do empatii.
Wiele osób szuka atencji, ale tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji, m.in. w taki sposób jak ja to zrobiłem. Zwykłe CTRL+C i CTRL+V 3 zdań i obrazka z facebookowej grupki. Każdy głupi może to zrobić. I co otrzymuje w zamian? Chwilę nic nie wartej atencji od ludzi których nie zobaczy nigdy w swoim prawdziwym życiu. Ten czas który spędził na odpisywaniu na komentarze do nie swojej historii mógł poświęcić na na przykład spotkaniu ze znajomymi, spędzeniu czasu z rodziną czy partnerem czy też realizowaniu własnych celów, a nawet marzeń. Chyba, że bordo to wasze marzenie, w takim razie powodzenia.
Pewnie samozwańcze przegrywy teraz powiedzą, że ho, jakiś normik się znalazł, i w sumie nawet nie będę was przekonywał, że nim nie jestem bo to bez sensu. Powiem tylko, że wszystko leży w waszej głowie i jeśli nie będziecie chcieli, to nie zmienicie w sobie i swoim życiu nic. Nie czekajcie na cud, podejmijcie nawet małe kroki już teraz.
Ten portal nie dał mi nic, same znaleziska o Żydach i filmiki sprzed dekady na głównej. Może to ja nie umiałem szukać, nie wiem. Oczywiście czasami pojawił się jakiś wartościowy artykuł ale nie często. Na Mirko po zablokowaniu tagów z gołymi babami i rajstopami dalej codziennie widzę.. gołe baby i transów z rajstopami.
Pozdrawiam cieplutko tych którzy się opamiętają w tym co robią i może postanowią zmienić coś w swoim dotychczasowym życiu. Pozdrawiam także tych, którzy podzielają moje zdanie i może pójdą moją drogą.
Dodam tylko, że usunę konto w ciągu 24h.
Pozdrawiam, 15 letni chłopak który nie zamierza zmarnować swojego życia.
#samochody #traficar
Komentarz usunięty przez autora
F
@:
źródło: comment_unmpPpsvbKph2xzDjQzRUvANvQcyOb3q.jpg
Pobierz