Aktywne Wpisy

zaganiacz_bydla +232
#psiarze #psy #bekazpsiarzy #patologiazmiasta #dogpill
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
źródło: 45754745768
Pobierz
Krs90 +143
#nieruchomosci #polska #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #patodeweloperka #rzeszow #dom
Cena : 521 802
Na sprzedaż parterowy dom wolnostojący położony na kameralnym osiedlu składającym się z 12 domów jednorodzinnych, w zielonej i spokojnej części Rzeszowa. Nieruchomość znajduje się w malowniczym otoczeniu lasu i strumyka. To doskonała opcja dla osób poszukujących gotowego do zamieszkania domu z ogrodem, oferującego wygodę i bliskość natury.
Cena : 521 802
źródło: rzeszow
Pobierz

Jakby to był mój syn to by się już pakował do domu dziecka (╥﹏╥)
#lego
źródło: comment_0kdoWkoU5WkdRTN3OjVAwGIemLmicsLJ.jpg
PobierzZapewne pierwsze, a ztym to jak z naleśnikami
No chyba ze ma 3 lats
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_xOEM7J42tGUUN5HB7bMFsJbSbR5MXp7m.gif
Pobierz@liga ja se kupiłem coś takiego za hajs z pierwszej komunii czyli wiek chyba 8-9 lat i się świetnie bawiłem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) zdjęcie nie moje. Nie koniecznie musiał mieć poniżej 11 lat i być za mały. Górniaki teraz wola gry typu fortnite czy Minecraft...
źródło: comment_QBRHSRq8LQTKO4NvrlMF5WxruYnUMuO5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Poza tym w dzisiejszych czasach dzieciaki mają bardzo dużo zabawek, które po prostu im się bardzo szybko nudzą. Czasami lepiej dać dziecku kijek przywiązany do sznurka i będzie dłużej i lepiej się bawić niż zdalnie sterowanym samochodem na pilota, który po 10 minutach się znudzi.