Aktywne Wpisy
Pytanie do #rozowepaski
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
wojstenik +403
Łączna wartość tego co na zdjęciu około 100k złotych. Chciałbym wykończenie jeszcze zrobić za 50k ale nie wiem czy się zmieszczę.
Bekę mam z ludzi którzy kiszą się po blokach bo myślą że budowa domu to jakieś miliony złotych. Nie, w dzisiejszych czasach można to zrobić w jakieś 5 lat oszczędzając.
Zarabiam około 4500 zł miesięcznie odkładam 2500zl. Może ktoś powie że żyje przez ten czas jak karaluch ale ja po tym czasie jestem u siebie.
Działka po ojcu więc tu miałem luz ale większość rodziców ma jakieś ziemię więc nie piszcie że nie macie takiego luksusu.
Jeszcze 2 lata oszczędzania na wykończenie i w wieku 28 lat będę miał swój własny domek.
Pozdro dla wariatów.
#budynek #mieszkanie #dom #przemyslenia #oswiadczenie #chwalesie
@Panas: zieeeew
@Panas: wstań trzeba Ci zmienić pieluche
Komentarz usunięty przez autora
Czesciej trzeba ja przeklejac to na pewno ludzie sie nie polapia xD
1. #!$%@?ą komunikację miejską która albo się psuje, albo wykoleja, albo jeździ wolno, albo w warunkach takich jak mamy obecnie (upały) nie ma klimatyzacji i dojezdżasz do roboty cały uklejony potem. Nie mówiąc już o dojeżdżaniu jakimiś podmiejskimi pociągami śmierdzącymi żulem.
2. #!$%@?ą infrastrukturę drogową - biurowców i bloków