Aktywne Wpisy

teh_m +212
Ale kisnę. Jest 7:45. Dwie sąsiadki, niepracujące matki, właśnie odpaliły turboklekoty i pojechały zawieźć bombelki do szkoły, odległej o 700 metrów. Trzecia (pracująca) grzeje silniki i ustawia się na pasie do kołowania.
To nie są małe dzieci. Mieszkam na wsi. Zero wiatru. Ani jednej chmurki. Nie ma błota. Prosta droga z chodnikami.
A potem na Wykopie artykuł, że polskie dzieci są jednymi z najbardziej spasionych w całej Europie. Albo że zdrowie i
To nie są małe dzieci. Mieszkam na wsi. Zero wiatru. Ani jednej chmurki. Nie ma błota. Prosta droga z chodnikami.
A potem na Wykopie artykuł, że polskie dzieci są jednymi z najbardziej spasionych w całej Europie. Albo że zdrowie i

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz

http://www.wykop.pl/wpis/415849/wykopowi-wolnosciowcy-spuszczaja-sie-z-zachwytu-na/
Płacz na wykopie, że ograniczają wolność i jesteś jedynym wolnościowcem na wykopie - usuwaj wpisy oponentów. :<
:D
#lewackahipokryzja
Zauważyłem to i edytowałem.
Oj, już tak nie bóldupkuj Ryu - taka jest prawda. Zarzucać innym to, że ograniczają czyjąś wolność mają prawo tylko osoby, które same mają poglądy w 100% wolnościowe - ty do takich osób nie należysz.
Pominę inny przykład twojej hipokryzji. Plujesz jadem za każdym razem i wspominasz, że na "normalność' homoseksualizmu są rzetelne badania i wyzywasz jednocześnie tych którzy to wg ciebie używają zakłamanych badań, gdy sam z wieloczlekiem
Nie chcesz żyć w Polsce, to jedź do Holandii - tam masz pedalski raj. :)
Płaczesz, że rosyjskim zboczkom narzucają przepisy.
O ruskich homosiach - nie mów, że nie zrozumiałeś. :)
Już miałem smutać, lecz przypomniałem sobie, że w kategorii plucia nienawiścią na wykopie zajmujesz pierwsze miejsce. :)
Przeglądam twoje wypowiedzi i nie raz widzę obraźliwe słowa skierowane w stronę ludzi, a nie IDEOLOGII. :)