Aktywne Wpisy

#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-

Szeretlek +178
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble
źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz

http://www.wykop.pl/wpis/415849/wykopowi-wolnosciowcy-spuszczaja-sie-z-zachwytu-na/
Płacz na wykopie, że ograniczają wolność i jesteś jedynym wolnościowcem na wykopie - usuwaj wpisy oponentów. :<
:D
#lewackahipokryzja
Usunąłeś, bo nie potrafiłeś odpowiedzieć.
Dlatego zadam po raz kolejny
I wpis był lolcontentowy, bo jak zwykle zamiast dyskutować o sprawie przywołujesz jakieś skrajne przypadki. Zabrakło tylko zoofilii i nekrofilii - wtedy wpisałbyś się w prawdziwy stereotyp prawicowca.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Istnieje wysokie ryzyko, że w związku partnerskim dwóch homoseksualistów dojdzie do zakażenia przez jednego z partnerów, drugiego wirusem HIV. Znając również rozwiązłość seksualną homoseksualistów, jest wielce prawdopodobne, że taki związek szybko się zakończy i prawie na bank zarażeni, będą przekazywać wirus innym osobom.
Czyli dokładnie to samo. Dalej jednak
No i już tak nie płacz. Zachowuję się dokładnie w ten sam sposób co ty. :) To nie ja rozpocząłem usuwanie czyichś komentarzy. :)
Żadne ryzyko, jeśli obaj są
Wśród homoseksualistów, odsetek zarażonych HIV jest o wiele wyższy niż wśród osób hetero. To oznacza, że na pewno w niejednym związku partnerskim taka sytuacja wystąpić
Nie płacz już tyle. :)
Nie ukrywam, że słowa rasowy komuch z twej strony, niezwykle mnie śmieszą. :)
Tak jak w każdym związku hetero, gdzie ktoś ruchał co popadnie. Zabronisz pozamałżeńskiego
Jedynym piszącym tutaj o zabranianiu jesteś
ty jesteś bez skazy rozumiem? Rzuciłbyś pierwszy kamieniem? :)
Swoją drogą to ma tyle samo sensu, jak to powiedzenie, że "jak krytykujesz to sam zrób lepiej"...
To nie zmienia faktu, że nie zabronisz parze heteroseksualnej, gdzie ktoś miał wielu partnerów zawarcia związku. Bo każdego traktuje się indywidualnie. I jeśli para homo chce zawrzeć związek i się ustatkować, to raczej nie należy do tych ruchających co popadnie.
No i trochę to nie współgra z twoimi wcześniejszymi słowami, bo kiedy ja pisałem o tym, że nie każdy związek kończy się prokreacją, to ty zacząłeś wymyślać, że dziecko może być jednak zawsze itp. itd.
Nie oznacza to jednak 100% pewności, a jedynie to, że sytuacja jest prawdopodobna.