Wpis z mikrobloga

@RT_NR: Nic nowego u tego kolegi ;) Hurr Durr jestem wolnościowcę, wszyscy macie wolnośc wyznawania moich poglądów, a jak nie to najchętniej powysyłałbym was do obozów :) Ot, kolejny zabawny przykład gdzie hipokryta oburza się o hipokryzję.
  • Odpowiedz
@Shaki:

Jemu daruję. On wierzy, że Śląsk w 2020 dostanie autonomię, bo RAŚ popiera uwaga 8% wyborców. :D

@FilipChG:

Nie wiem. On napisał mi, bym "nie udawał debila większego niż jestem", na co odpisałem mu, że jedynym debilem jest raczej on. Więc to jemu ban się należy jeśli już.
  • Odpowiedz
@RT_NR: @Farrahan: Właściwie to nie rozumiem dlaczego dyskusja o tym, czy wolno im demonstrować, zmieniła się w dyskusję o tym, czy to co demonstrują jest słuszne. To pierwsze było chyba sednem wpisu.
  • Odpowiedz
@FilipChG: Wiem, ale wcale nie trzeba było brnąć w dyskusję na ten oklepany już temat (dlatego przywołałem też Farrahana). Chciałem tylko zauważyć, o czym w ferworze dyskusji chyba zapomniano, że popieranie wolności jednostki do przedstawiania swoich poglądów nie musi od razu wiązać się z popieraniem tamtych poglądów.
  • Odpowiedz