Aktywne Wpisy
Jakie rady macie dla osoby która chce wykończyć mieszkanie? Coś w stylu
1. Kup lepsze panele
2. Zrób smarthome światło w domu
3. Ciche zamykanie szafek w kuchni
#mieszkania #remontujzwykopem
1. Kup lepsze panele
2. Zrób smarthome światło w domu
3. Ciche zamykanie szafek w kuchni
#mieszkania #remontujzwykopem
Sylvio19 +22
Nikt mi nie wmówi, że busiarz to normalny człowiek jak każdy inny xD #bekaztransa #busiarze #kierowcy
#zwiazki #seks #niebieskiepaski
Drogie mikro, pomóż! Uprawiałam seks z chłopakiem którego bardzo lubię (wiem, że lubi też mnie) i jesteśmy w kontakcie od kilku miesiecy. On badzo się o mnie troszczy. Coś tam działo się między Nami wcześniej ale On był bardzo przestraszony że popsujemy naszą relację bo nie zadeklarowalismy czym jest. No i ostatnio zrobił klimat (świeczki, kolacja) i zabrał się za mnie. Probowal być bardzo r omantyczny. Wszystko byłoby okej gdyby nie to, ze w trakcie jego penis opadł - on tłumaczył to zmęczeniemy i nie podniosły go zadne pieszczoty, oral i stymulacja ręczna.No ale luz. Po wszystkim miło flirtowalismy, droczył się ze mną, dotykał, on zapewnił ze chciałby to powtórzyć. I co? I dostałam nastepnego dnia zamiast sexy flirtu.zdawkowa wiadomosc „czy wszystko u Ciebie w porządku?” Ręce mi opadły. Od tego czasu jest między nami troszke dziwnie i pisze jakoś zwięzle. Czy ja go czymś obrzydziłam? Nie podobam mu się? Uprawiał ten seks z litości ale pożałował?
#anonimowemirkowyznania
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Pewnie urazu dostal bo zawiódł
Wcześniej byliśmy przyjaciółmi z flirtem, wiec może to to..
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@AnonimoweMirkoWyznania: Taka gdybologia. j/w wyciągnij go gdzieś gdzie pogadacie szczerze i to sobie wyjaśnijcie jak dorośli.
Wesprzyj go, pogadaj, nie daj się odepchnąć, pewnie jest zawstydzony tym,
Komentarz usunięty przez autora
Jestem na takim etapie znajomosci ze chciałabym spróbować spotykac się czesciej, na pewno coś do niego czuje -