Aktywne Wpisy

ojciec zmarł nad ranem. jak wychodziłem rano do pracy, mama mnie zawołała i mówi, że nie reaguje. zaczęliśmy próby reanimacji, ale już było po ptakach. przyjechała karetka, zostawili wydruk z ekg z prostą kreską i tyle mi po ojcu zostało. 3 tygodnie był w umieralni (tj. w szpitalu wojewódzkim), przyjechał do domu i umarł tej samej nocy. już myśleliśmy, że mu się unormuje to serce, założą mu rozrusznik i se będzie biedował

Moseva +349
Ostatnia cyfra po zaplusowaniu wskaże kturom mosevom halloweenowom jesteś
#kturommosewom #moseva #moseball
#kturommosewom #moseva #moseball
źródło: IMG_7433
Pobierz

1. Kup lepsze panele
2. Zrób smarthome światło w domu
3. Ciche zamykanie szafek w kuchni
#mieszkania #remontujzwykopem
Smart ekspres do kawy tez :)
@dzieju41 tak, proszę.
@gorzki99 ekspres przy 4 kawach dziennie nie ma sensu. Zabiera miejsce i odbiera możliwość eksperymentowania z kawą i młynkiem.
@Kolorowezworki rozważam wywalenie tv z życia. Ale pomysł fajny ogólnie i super to wygląda.
@Iorem_ipsum wciskany klik mi jakoś nigdy nie podszedł. Uchwyty są bardziej ergonomiczne imo. Bogaty projekt elektryki? Dużo zwiększy to koszty instalacji? Suszarka odpada bo niszczy ubrania,
@Iorem_ipsum: Miras Ale OP pisze o wykonczeniu a nie remoncie :) Dlatego nie wspominalem o instalacji elektrycznej bo zakladam ze jest zrobiona. A o instalacji moglbym conieco powiedziec :)
@its_over_for_chlop: OK zalezy jak uzywasz (i jaki masz) ekspres. Ja mam przelewowy (ale z termosem a nie podgrzewana plyta). Jak se wieczorem
Dotyczy budowy domu ale wiele pokrywa się z mieszkaniem
https://wykop.pl/link/4349557/co-bys-zmienil-budujac-drugi-dom
Ps. Wie ktoś jak wykorzystać #ai #chatgpt aby takie długie wątki z różnych forum ładnie streścił w punktach odsiewając niezwiązane odpowiedzi.
Co byś zmienił budując drugi dom?
Nie mam telewizora i nie wiem jaki jest sens zakupu takiego urządzenia. Lepiej sobie zrobić jakieś miejsce do grania w planszówki albo miejsce do budowania z lego.
1. kontakty w kuchni, kontakty w kuchni i jeszcze trochę dorzuć kontaktów w kuchni.
2. Zasilanie (i ewentualnie włącznik) do wentylatorów do pionów kominowych, nawet jak nie planujesz tam wentylatora
3. Ledy pod szafkami w kuchni, jak nie chcesz, to będziesz chciał jak u kogoś zobaczysz
4. Zmywarka duża, nie patrz na małą nawet jak mieszkasz sam.
EDIT bo czytam wątek dopiero :D Dla mnie pralko-suszarka to był game-changer,