Aktywne Wpisy
nicspecjalnego +169
Chów klatkowy Polaka.
Mieszkanie przerobione na 25 (!) pokoi o wielkości 3 mkw za jedyne 1400 zł/msc.
Zdjęcia w komentarzach - chyba mamy rekordzistę proszę Państwa ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#patodeweloperka #nieruchomosci #patologiazmiasta #kurnik
Mieszkanie przerobione na 25 (!) pokoi o wielkości 3 mkw za jedyne 1400 zł/msc.
Zdjęcia w komentarzach - chyba mamy rekordzistę proszę Państwa ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#patodeweloperka #nieruchomosci #patologiazmiasta #kurnik
BekaZWykopuZeHoho +564
Fajnego ma konfa kandydata do senatu
Tam ktoś ich sprawdza?
#bekazprawakow #bekazpodludzi #ruskapropaganda #konfederacja #neuropa #polityka
Tam ktoś ich sprawdza?
#bekazprawakow #bekazpodludzi #ruskapropaganda #konfederacja #neuropa #polityka
PiS - szkoda strzepic ryja
Wiosna - to taka sama populistyczna partia, rozdawanie i trzymanie koryta
Konfederacja - ja wiem ze kazdy tu chce zmian ale do #!$%@? pana nie mozna przegiac w druga strone. Zbior ludzi o totalnie roznych pogladach, bez zadnego konkretnego celu, debil na debilu. Jeden #!$%@? tylko o kościółku, drugi o tym jaka zajebista jest wolnosc i niech kazdy bedzie wolny ale tak wolny jak on chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Razem - no ci to chociaz maja jakas idee, jakis pomysl. Pomysl totalnie #!$%@? i nierealny ale szanuje za jasne poglady bo przynajmniej wiadomo czego oni chca
PO vel Koalicja - mielismy, typowa partia zeby dalej siorbac z koryta ale chociaz #!$%@? kraju bo wiedza ze by nie mieli z czego siorbac i nie robia katolibanu
No i na kogo wy mi powiedzcie mam glosowac? Czlowiek mlody, pracujacy, wyksztlacony, z pomyslami na biznes, chcacy normalnie zyc w spokoju? #!$%@? ze nikt nie chodzi na wybory. A po co ja mam tam pojsc? Oddac nie wazny glos ktory bedzie na rowni z glosami w ktorych ludzie deycydujacy o losach kraju nie potrafia postawic X w krateczce?
Zbysiu Stonoga moze i #!$%@?, ale powiedzial szczerze i dobitnie wszystko o ludziach w tym kraju. Chyba trzeba zrobic wykopefekt i go wyciagnac za to historyczne przemowienie.
#wybory #polityka
Komentarz usunięty przez autora
Chce zwyczajnej normalnosci i