Aktywne Wpisy

mirko_anonim +19
✨️ Znudzenie życiem bez alkoholu - co dalej? Ⓘ
Za kilka dni będę miał równy rok jak nie piję alkoholu, Niby miała to być wielka zmiana, a nie czuje niczego. Prócz większej nudy. Nie piłem pewnie jakoś mega dużo, raczej w weekendy, czasem przez pt-sob-nd po kilka piw, a czasami wydoiłem 0,7 w----y do monitora.
Nie wiem. Mam dalej czekać i coś się zmieni czy wrócić ale np. pić rzadziej. Nie mam co robić
Za kilka dni będę miał równy rok jak nie piję alkoholu, Niby miała to być wielka zmiana, a nie czuje niczego. Prócz większej nudy. Nie piłem pewnie jakoś mega dużo, raczej w weekendy, czasem przez pt-sob-nd po kilka piw, a czasami wydoiłem 0,7 w----y do monitora.
Nie wiem. Mam dalej czekać i coś się zmieni czy wrócić ale np. pić rzadziej. Nie mam co robić

MrProfeska +338
Ale combo: amstaff, uciekający właściciel, brak szczepień psa.
#psy #patologia #psiarze #patologiazmiasta #patologiazewsi #krakow
#psy #patologia #psiarze #patologiazmiasta #patologiazewsi #krakow
źródło: image_picker_9B6A2DC3-C373-488F-9292-89509830F2D0-507-000000019F99F6B0
Pobierz

Patrzcie na to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_VXGJAvUIfnP5DLW7jS3gUcQBgUe9CnNk.jpg
Pobierz@qwertydrone: Bo znam osobiście użytkownika @SamChilders xDDD
źródło: comment_SRQrJbZPst6OzRkwJ05vE9HHga7LmQfa.jpg
Pobierzale ja Ciebie nie znam, nie podpisujesz się imieniem i nazwiskiem, nie stoi za Tobą autorytet, jakiejś redakcji, albo warsztat dziennikarski jak za Sekielskim czy Gadowskim, dlaczego mam brać Twoje słowa za dobrą monetę. To co się dzieje pod tym tematem to autentyczny rak internetu w formie skondensowanej. Sformułowania w rodzaju (dwóch różnych użytkownik), "Ja nigdy nie kłamię","Zawsze płacę w terminie swoje
@kretik112: Z jakiego regionu Polski pochodzisz? Tylko nie mów, że z Podlasia.
#grammarnazi
Pokazałem tylko jak sprawę należy po męsku rozwiązać, po takim "załatwieniu" sprawy, ja bym tak zrobił, bo nie ma pola do negocjacji. Tego nie da się odkręcić.
Ale jak doszło do momentu, gdzie napisałeś, że zrobiłbyś tak jak napisałeś.... No sorry.
@qwertydrone: Jeśli już to nie człowieka a działalność. I nie niszczymy a ostrzegamy innych przed kontrahentem, który robi bardzo nieładne rzeczy. Bo osobiście uważam że warto ostrzegać przed takimi firmami. Natomiast możesz sam napisać do tego fotoziutka (czy też do samego siebie xDDD), że jeśli potrzebuje moich danych do złożenia wniosku do sądu to bardzo chętnie je udostępnię.
źródło: comment_Hd7W38CVmabQRnd60GKionWyJ7XqWAiT.jpg
PobierzTo co robią wykopki jest rzeczą skandaliczną, dajecie sobie prawo do osądzania innych ludzi, ani nie stoi za wami autorytet redakcji, ani nie macie warsztatu redakcyjnego, nie podpisujecie się imieniem i nazwiskiem i niszczycie hobbystycznie ludzi. Dla mnie to jest rak.
Fotograf zamiast szybko rozwiązać sytuację: wyjaśnić, napisać jak to wygląda w rzeczywistości, to kasuje komentarze na FB. Potem nadal nic nie wyjaśnia tylko kasuje całą
@duncanidaho2: Spoko, z Tobą nadal też się zgadzam
No bo przecież kogo obchodzi umowa, kogo obchodzi że zostawił ludzi na lodzi, kogo obchodzi że wplątywanie
źródło: comment_j717ojjG8EJi305OzHgwgW3n26eEKnZl.jpg
Pobierz@zakowskijan72: Posługując się tym tagiem wypadałoby znać regionalizmy.
W dniu jutrzejszym wszelkie materialy zostana przeslane do prokuratury rejonowej w zwiazku z podejrzeniem popelnienia przestepstwa z art. 255 kk
§ 3. Kto publicznie pochwala popełnienie przestępstwa,
podlega grzywnie do 180 stawek dziennych, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
Pozdrawiam
Zrobiłem sreen z Twojej wypowiedzi z wczoraj:
http://statystyka.policja.pl/st/kodeks-karny/przestepstwa-przeciwko/63420,Namowa-lub-pomoc-do-samobojstwa-art-151.html
pozdrawiam
źródło: comment_sV4V6JjItSvC7MKQLln83QL99OLLawpo.jpg
PobierzPonadto Twoja wypowiedź z przed 5 godzin o treści " mówimy o 2000 PLN, sorry, że ukazuje czy rzeczywistość, ale takie coś ma 100% procent polskich przedsiębiorców na sumieniu. " kwalifikuje się pod art. 212 kk