Wpis z mikrobloga

@wortor:

Skoro tak bardzo lubisz Petersona, to teraz pomyśl, rzeczywistość, większość polskich przedsiębiorców ma problem z niepłaceniem faktur - fakt. Ty się nie zgadzasz z rzeczywistością uważasz że jest inaczej, na podstawie swojego wewnętrznego przeświadczenia. Fakty kontra, moje wewnętrzne przeświadczenie. Peterson i trochę Karoń, chce byście myśleli samodzielnie, a nie byli wytworem marksizmu kulturowego. Do tego trzeba sobie wyrobić nawyk samodzielnego myślenia. Odnoszę wrażenie że wykop podlega owczemu pędowi, który
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@qwertydrone: Tak czytam co piszesz i dochodzę do wniosku że po części masz rację. Ale... jest bardzo duże ale. Jeżeli jak twierdzisz jest fotograf niewinny, to powinien wejść, założyć konto o nazwie BarwaStudio i napisać oświadczenie o treści "Oświadczam że...." i napisać wszystko od A do Z. Skoro tego nie zrobił, to znaczy że albo nic o tym nie wie albo woli zakładać konta o nazwie prawnik i straszyć wszystkich
  • Odpowiedz
@Stivo75: Nie każdy potrafi się poruszać po internecie, ja czytam wykop od roku. A mam internet od 2002 roku. Ten człowiek to nie firma z działem PR która w adekwatny sposób może zareagować. Rozumiesz różnicę? Przed taką nagonką anonimowych SJW nie ma obrony. To jest problem.
  • Odpowiedz