Aktywne Wpisy
LuckiesFlow +457
Może ktoś widział? Niestety…
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
JamesJoyce +20
#it #programowanie #programista15k #pracait
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Cała ta konfederacja to taka zbieranina różnych odszczepieńców, których łączy jedno... kompletny brak RiGCz.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kempes: jeszcze takim argumentem rzucił Korwin w tym wywiadzie. Szur lvl 100.
@Theos:
Gdyby 3000 lat temu ktoś przyszedł do Greka i powiedział: "Panie Sokrates, ma pan posłać dziecko do szkoły pod przymusem, tam będą go uczyli homoseksualizmu", to by wszystko było OK. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Robienie z konfederacji na sile wrogów ale mimo wszystko korwin głoszący podobne gowna jak mainstream pisu, zaproszenie go do "okrągłego stołu" ktory byl żartem. Jadą na wózku antysystemowcow jak robil to kukiz, totalnie
@Grzolsat: No i co z tego? Tyle lat w polityce to powinien się nauczyć wypowiadać w odpowiedni sposób.
Złoto xD