Wpis z mikrobloga

@akrmzow z-----e pytanie, zawsze kisne z tej ankiety, ja np. jestem za Korwinem ale ufam Dudzie ze nie będzie za wolnym rynkiem , więc o co chodzi w tym?( ͡° ͜ʖ ͡°)))¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@m4sk1n: no ja serio nie rozumiem ludzi xD Przecież taki Morawiecki to, nawet gdybym nie wiedział kim jest i czego "dokonał", to wciąż ma przy wystąpieniach taką kocią mordę, że od razu widać, że łgarz. No nie wiem, jak tego można nie widzieć xD
  • Odpowiedz
@Blahblahaa: paradoksalnie -- tak. On powiedział tylko, że a) zbytnie roztrząsanie tych spraw publicznie utrudnia faktycznym ofiarom wyjście z traumy; b) że wszystko, co ci się w życiu przydarzyło jakoś wpływa na twoją przyszłość i gdyby w przeszłości coś ci się nie przydarzyło, to twoja teraźniejszość mogłaby wyglądać inaczej. (Wypowiedź n/t Kory)

Ale że Korwinowi udzielił się ogólny autyzm środowiska, to nie czuje czasem, że ludzie odbiorą jakąś uwagę w
  • Odpowiedz
@akrmzow: przed tym jak Morawiecki został premierem, miałem chwilami PiS za partię, która po prostu jest daleka moim poglądom, ale w miarę uczciwą. Ten premier uświadomił mnie, że to po prostu oszuści i złodzieje xd
  • Odpowiedz
@akrmzow Bez przesady, nie powiedzial tylko tego, ale tez zaczal pozniej filozofowac ze jak "pan dziecku poglaszcze nozke" i jakies tam wysrywy. Korwin umie logiczną i wcale nieglupia mysl przedstawic w tak slabym swietle ze ciezko czasem zrozumiec czy on aby na pewno chce dobrze xD
  • Odpowiedz