Aktywne Wpisy
Kumpel19 +31
Zarzutkkake +224
Ale jak to podwójnie zapłacić? Co wy rasiści? Nie wiecie, że plus size to zaleta? Mam chorą tarczyce. Jaki potrójny hepi meal? Kamery nie pokazuja prawdy. To jest problem tych ludzi, że sie tu nie zmieszczą! LUDZIE DAJCIE MI SPOKOJNJE ŻYĆ JA WCZORAJ WŁOSY FARBOWAŁAM I PAXNOKCIE A WY MI MÓWICIE ŻE JA GRUBA!
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
Nie zgadzam się, nie lubię rozbudowanych państwowych systemów socjalnych. Uważam to za zbędne marnotrawienie pieniędzy ale taki układ ma przynajmniej szansę powodzenia.
@ramzes8811: czyli kapitalizm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko wymaluj się pastą do butów, bo białych tam niechętnie wpuszczają.
Sam jestem przeciwnikiem państwa socjalnego, ale nieskończończenie razy bardziej wolę państwo socjalne niż socjalizm
@ibilon: byłem miesiąc temu i było spoko (a nie jestem murzynem) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ramzes8811: przecież to dokładnie mamy dzisiaj
łącznie w wielomiliardowym długiem xD
chcesz w kraju który przez ostatnie 200 lat był ciągle okupowany modelu skandynawskiego?
ja prdl :DDDD
@ibilon: wyczytałeś to na wykopie czy powiedział ci to Ator lub Marcin Rola?
@TwojStaryToKorniszon: tak? mamy silne związki zawodowe? nie. Mamy 2 letni urlop macierzyński. Nie. Mamy układy branżowe? Nie. Mamy zasiłki dla bezrobotnych przez 2 lata? nie.
Komentarz usunięty przez autora
Nie widziałeś nigdy ciężko chorego człowieka, który po ciężkiej pracy ciężko pracuje na
Czyli to samo co mamy w polsce
@TwojStaryToKorniszon: tak? mamy silne związki zawodowe? nie. Mamy 2 letni urlop macierzyński. Nie. Mamy układy branżowe? Nie. Mamy zasiłki dla bezrobotnych przez 2 lata? nie.
Tfu