Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +39
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

Nie. Dla mnie to jedyna opcja na którą warto oddać swój głos w najbliższych wyborach.
źródło: comment_UAXKx3TmwRQkimEilQCo3Qz10ZVn9mXi.jpg
Pobierz@mikroenter: współczuję takiego myślenia
@CytrynowySorbet: Żyj urojeniami, czepiaj się innych. Typowy przeciwnik Konfederacji jest typowy.
. Organizowali też antyunijne marsze
@CytrynowySorbet:
Przecież gdyby faktycznie chcieliby wyjść z ue, to będą musieli zrobić referendum ogólnokrajowe.
A zanim by do tego doszło zrobiliby sporo dobrego.
Chrum chrum
@cockosova a gdzie ja tu piszę, że Biedroń jest dobrą opcją? Jestem libertarianką, więc na obecnej polskiej scenie politycznej nikt nie reprezentuje dobrze moich poglądów. Zresztą, dlaczego mam komuś tłumaczyć, dlaczego (nie) warto na kogośtam zagłosować. Każdy ma swój rozum, z ja mogę się z nim zgodzić albo go wyśmiać. I w przypadku, kiedy ktoś nieironicznie popiera Konfederację stawiam na to drugie ( ͡º ͜ʖ͡º