Aktywne Wpisy
czarrny +3
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +100
źródło: 20251130_113723
Pobierz

@czynastolatek: chcesz mi powiedzieć że nagle zmienili zdanie i już tego nie chcą?
@Amerykaamerykapolandgud: dobrego, czyli? Zakazali homoseksualizmu i wsadzali za niego do więzienia? Wprowadziliby totalny zakaz aborcji? Czy zerwali stosunki z innymi europejskimi krajami, tymi "zlewaczonymi"? Czy wyrzucili z Polski te wszystkie organizacje, które uważają za "lewackie"?
Priorytetem dla mnie są jak najniższe podatki. Konfederacja jest, moim zdaniem, najkrótszą drogą ku temu.
Z tego użerania i dzielenia się wygra PiS i tyle nam z tego mądrzenia się będzie.
@widme: to już twoje słowa, nigdy nic takiego nie powiedziałem.
Pisem gardzę, ale następne wybory mógłby wygrać z jednego powodu - zbliża się kryzys i sami musieliby powiedzieć ludziom że muszą
@bledny: ten człowiek nie może być normalny i według mnie po prostu nie pokazał jeszcze swojej prawdziwej twarzy. Nikt normalny w tej zbieraninie oszołomów, kłamców i manipulatorów by nie siedział. Według mnie Mentzen za jakiś czas pokaże że jego obecność w tej szuralicji nie jest przypadkiem. Chociaż faktycznie brzmi sensownie, więc wolałbym się
Komentarz usunięty przez moderatora