Wpis z mikrobloga

• 195
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Żyj urojeniami, czepiaj się innych. Typowy przeciwnik Konfederacji jest typowy.

@czynastolatek: chcesz mi powiedzieć że nagle zmienili zdanie i już tego nie chcą?

A zanim by do tego doszło zrobiliby sporo dobrego.

@Amerykaamerykapolandgud: dobrego, czyli? Zakazali homoseksualizmu i wsadzali za niego do więzienia? Wprowadziliby totalny zakaz aborcji? Czy zerwali stosunki z innymi europejskimi krajami, tymi "zlewaczonymi"? Czy wyrzucili z Polski te wszystkie organizacje, które uważają za "lewackie"?
  • Odpowiedz
@CytrynowySorbet: Którąkolwiek partię ktoś by nie wymienił to i tak każdy inny by taki komentarz zaatakował. Typowy wypok. Kukiz? ŹLE Konfederacja? ŹLEEEE Polska Fair play? ŹLEEEEE

Z tego użerania i dzielenia się wygra PiS i tyle nam z tego mądrzenia się będzie.
  • Odpowiedz
@Radeg90 no jak sobie wyrobi opinię na najbardziej medialnych twarzach tej szuralicji to już wam współczuję niskiego wyniku. Braun od koronowania Jezusa, Godek skrajnie prolife, Korwin który zawsze trochę gwałci i "wolnościowy" ten od browarów, który głosował za zakazem handlu w niedzielę xD
  • Odpowiedz
  • 0
Którąkolwiek partię ktoś by nie wymienił to i tak każdy inny by taki komentarz zaatakował. Typowy wypok. Kukiz? ŹLE Konfederacja? ŹLEEEE Polska Fair play? ŹLEEEEE

@widme: to już twoje słowa, nigdy nic takiego nie powiedziałem.

Z tego użerania i dzielenia się wygra PiS i tyle nam z tego mądrzenia się będzie.

Pisem gardzę, ale następne wybory mógłby wygrać z jednego powodu - zbliża się kryzys i sami musieliby powiedzieć ludziom że muszą
  • Odpowiedz
  • 2
Ej, ale Mentzena to ty szanuj, sam nie lubię tego towarzystwa, ale on to chyba jedyny normalny

@bledny: ten człowiek nie może być normalny i według mnie po prostu nie pokazał jeszcze swojej prawdziwej twarzy. Nikt normalny w tej zbieraninie oszołomów, kłamców i manipulatorów by nie siedział. Według mnie Mentzen za jakiś czas pokaże że jego obecność w tej szuralicji nie jest przypadkiem. Chociaż faktycznie brzmi sensownie, więc wolałbym się
  • Odpowiedz