Aktywne Wpisy

OkruszekChlebka +260
Wrzucam jeszcze raz bo ostatnio jakoś tak wyszło że większość ludzi przespała, a szkoda dobrego materiału żeby się zmarnował i nie poszedł w gorące.
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt

Soothsayer +45
dzisiaj przetestowałem w boju koncepcję wtłaczania zimnego powietrza z sypalni do salonu za dnia oraz z salonu do sypialni w nocy i działa wyśmienicie, tym razem jestem gotowy na upau, rolety też są do osłony przed słońcem i można nie wychodzić z piwnicy przez 9 miesięcy
źródło: 491276123_2366735800372910_8123464379225404240_n
Pobierz

Chrum chrum
#bekazprawakow #chrumchrum #neuropa #konfederacja #polityka
źródło: comment_a0Nezujk0FDRTLBPMUVSwYXQEIkqzctG.jpg
PobierzNie. Dla mnie to jedyna opcja na którą warto oddać swój głos w najbliższych wyborach.
źródło: comment_UAXKx3TmwRQkimEilQCo3Qz10ZVn9mXi.jpg
Pobierz@mikroenter: współczuję takiego myślenia
@CytrynowySorbet: Żyj urojeniami, czepiaj się innych. Typowy przeciwnik Konfederacji jest typowy.
. Organizowali też antyunijne marsze
@CytrynowySorbet:
Przecież gdyby faktycznie chcieliby wyjść z ue, to będą musieli zrobić referendum ogólnokrajowe.
A zanim by do tego doszło zrobiliby sporo dobrego.
Chrum chrum
@cockosova a gdzie ja tu piszę, że Biedroń jest dobrą opcją? Jestem libertarianką, więc na obecnej polskiej scenie politycznej nikt nie reprezentuje dobrze moich poglądów. Zresztą, dlaczego mam komuś tłumaczyć, dlaczego (nie) warto na kogośtam zagłosować. Każdy ma swój rozum, z ja mogę się z nim zgodzić albo go wyśmiać. I w przypadku, kiedy ktoś nieironicznie popiera Konfederację stawiam na to drugie ( ͡º ͜ʖ͡º