Aktywne Wpisy

Momento83 +228
źródło: temp_file2591289569790487258
Pobierz
xxcorexx +247
#pracbaza
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Zamontowałem takie w sypialni, i z 12m miejsca które normalnie byłoby zablokowane prawie w całości łóżkiem, mam 10 metrowy pokój w dzień, i sypialnie kiedy chce spać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A że w zabudowie, to od razu przy każdej stronie jest gniazdko z dwoma portami USB
Kolor oczywiście taki jak #kuchnia
#mieszkanie #sypialnia
źródło: comment_XciaFqzOyaTOlpSzGZDfe4Fj2y0Es6xW.jpg
Pobierz@Cumpelnastodwa: nóżki sie dynamicznie "rozkładają" razem z łóżkiem
widziałeś kuchnie? To ten sam mix kolorystyczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: Kuchnia super!
PPS: Planujesz zrobić jakieś podsumowanie z materiałami którymi się wspierałeś podczas remontu?
@BoTakChce: jasne, jak skończe to powrzucam jakis zbiorczy post. Większość robiły nam firmy zewnętrzne, bazowalismy na ich rozwiązaniach, bo mamy wystarczająco zajęć żeby nie mieć czasu samemu cokolwiek przy mieszkaniu robić. Ale całość zaprojektowana przez mojego różowego tho :) tyle tylko że projektanci przelewali wszystkie jej pomysły i szkice na projekt CADowy - aż myśle czy jej nie
@ArchDelux:
- miejsce do szycia dla różowego
- miejsce na planszówki na podłodze
- miejsce na granie na VR
- wpisz cokolwiek innego co wymaga dużej pustej przestrzeni :) Dla nas właśnie te pierwsze 3 punkty były ważne.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora