Aktywne Wpisy
P4ncak3 +74
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz
hellyea +97

źródło: comment_0SGlCcK241EZO6ATaELoFMok43aL4sRQ.jpg
PobierzKościół:
Nie dyskryminujmy homoseksualistów
Też kościół:
Homoseksualiści nie mogą brać ślubu
Z przedstawicielem przeciwnej płci.
@BaSS9380: Mogą, na tych samych zasadach co heteroseksualiści.
@anonymous_derp: Tylko w jakim celu mieliby to robić?
@anonymous_derp: Ale gejowi zapewne nawet przyrodzenie nie stanie przy kobiecie, więc na pewno nie spłodzi dziecka "po bożemu"
@NADPH:
KKK 2358 Pewna liczba mężczyzn i kobiet przejawia głęboko osadzone skłonności homoseksualne. Skłonność taka, obiektywnie nieuporządkowana, dla większości z nich stanowi trudne doświadczenie. Powinno się traktować te osoby z szacunkiem, współczuciem i delikatnością. Powinno się unikać wobec nich jakichkolwiek oznak niesłusznej dyskryminacji. Osoby te są wezwane do wypełniania woli Bożej w swoim życiu i – jeśli są chrześcijanami – do złączenia z ofiarą
@AgresywnyKardiolog: Jestem pewiem, że dla chcącego nic trudnego. Mózg może być uszkodzony, ale już np. reakcja na manualną stymulację pewnie nie. Gdyby jednak nie, to niezależnie od orientacji ślub jest nieważny, z tytułu impotencji.