I don't know what i'm doing ( ͡º͜ʖ͡º) Wczoraj i przedwczoraj wjechało do kurnika łącznie 125 kur + 5 kogutów. Łącznie tymi co były z mam teraz 200 kur i 10 kogutów. Trzymajcie kciuki, żeby to nie jebnęło ( ͡º͜ʖ͡º)
@robertx: Też się bawiłem w kuro-biznes jeszcze rok temu i szło na tym zarobić, ale oczywiście mój tata uwalił sobie, że trzeba się rozwijać. Kupił kilka inkubatorów, parę kaczek i gęsi i zaczął to wszystko rozmnażać. W ten sposób doprowadził do wyżu demograficznego w moim kurniku którego nie chciałem, bo z 25 kogutów na 175 kurek zrobiło się nagle ok. 200 kur i 100 kogutów bo oczywiście zamiast sprzedać koguty
@BQP: @ZaplutyKarzelReakcji: Póki co nie sprzedaje jajek indywidualnie, tylko wstawiam na sklepy - może w przyszłości to się zmieni ale póki co zwyczajnie nie starczy mi czasu :(
@Kien: Na pw mam kilkanaście wiadomości zaległych, codziennie sobie mówię że już dzisiaj usiądę do komputera i będę odpisywał. I codziennie brakuje czasu ( ͡°ʖ̯͡°)
@vlx337: Ja w samodzielne rozmnażanie póki co się nie pcham, ani mówiąc
Wczoraj i przedwczoraj wjechało do kurnika łącznie 125 kur + 5 kogutów. Łącznie tymi co były z mam teraz 200 kur i 10 kogutów. Trzymajcie kciuki, żeby to nie jebnęło ( ͡º ͜ʖ͡º)
#kurkazpodworka
źródło: comment_vC31PF6crizKRZNfbhqFPIuQsXdGWwm7.jpg
Pobierz@DurzyPszypau: Ja mam o tyle komfortową sytuację, że mieszkam tuż pod Warszawą - tu wszystko jest droższe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_ytT0g5fItWbnIPuTCAEKNVwYi7beYkgq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Kien: Na pw mam kilkanaście wiadomości zaległych, codziennie sobie mówię że już dzisiaj usiądę do komputera i będę odpisywał. I codziennie brakuje czasu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@vlx337: Ja w samodzielne rozmnażanie póki co się nie pcham, ani mówiąc
Komentarz usunięty przez autora