Wpis z mikrobloga

@Konor_MakGregor: laska po prawej to Miranda Kerr, więc zastanów się kto tu musi iść do okulisty :) ale na pewno ona myśli tak jak ty uważasz, dlatego właśnie wybrała sobie z tych wszystkich przeciętnych chłopaczków takiego niezbyt bogatego Orlando Blooma :) A potem najmłodszego miliardera świata. Zrozum w końcu, że twoje myślenie to jest jedna wielka bajka dla dzieci.
  • Odpowiedz
@norepinefryna: Ty to musisz być uposledzona jakaś. Nigdzie w żadnym poście nie miałem na myśli zadnej Mirandy Kerr (nawet jejnie znam) po prostu tak mi sie skojarzya z dziewczyną z zachodu, i nie miałem na myśli tej konkretnej modelki pisząc że dziewczyny z zachodu potrafią same zagadać, a zwykłe dziewczyny z ulicy (bo wam to by korona z głowy spadła jakbyście musiały zagadać pierwsze).
  • Odpowiedz
typowa dziewczyna na zachodzie ktora zagada pierwsza, i będzie traktowac jako partnera bez względu na to, ile zarabiasz.

XDD

@Konor_MakGregor: Tak z ciekawości-poznałeś kiedyś taką dziewczynę z zachodu, czy po prostu taki ich obraz stworzyłeś sobie w główce?
  • Odpowiedz
@Konor_MakGregor: Nawet jeśli jej nie znasz to widzisz jak wygląda, wciskanie kitu że dziewczyna o wyglądzie modelki będzie chętniej zagadywać do przeciętnych facetów niż dziewczyna z Polski to jest bajka w którą uwierzą może dzieci do max 8 lat. A, i widzę że ciemne laski są super, bo zagadają pierwsze i Polak ma prawo się z takimi umawiać, ale Polka z Arabem już nie ma prawa się umówić bo jest
  • Odpowiedz
@Konor_MakGregor: dziewczyny z Polski też potrafią zagadać i zaaranżować rozmowę ale ty na takie nie trafiłeś więc nie dociera do ciebie, że takie dziewczyny istnieją, bo oceniasz wszystkie Polki z góry i na podstawie pewnie max 5-6 kobiet które spotkałes. Więc w twoim wymyślonym świecie takich dziewczyn nie ma, proste.
  • Odpowiedz