Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kasahara: Trochę tu wodę z mózgu ludziom robią fake natty z IG i Facebooka. Gdzie co chwila leci nutella słoik do zdjęcia posypany M&Msami xD (mniejsza z tym, że tego nie je i chowa po zdjęciu do szafy)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Kasahara: eh pięknie napisane. Mnie najbardziej smucą ludzie co pytają kiedy cheat a są 5 dni na diecie. Jak im pisze że możemy pomyśleć o tym dopiero za 6-7tygodni to najczęściej to ostatni kontakt z taką osobą. A potem czytam jak to płacza że znów są ulane
  • Odpowiedz
@johnmorra: no właśnie o to chodzi ze jeśli wliczyć to raz na tydzień nic się nie stanie jak zjesz kebsa, oczywiście lepiej trzymać czysta michę ale czasem ważniejszy jest komfort psychiczny wg mnie
  • Odpowiedz
@axaha: Jasne, to spoko. Jednak dla większosći cheat meal/day oznacza wpieprzanie do wymiotów jakby jutra miało nie być.

@Estetykatopodstawa: true story, za każdym je**nym razem

@johnmorra: nie chodzi o kebab zamiast obiadu, bo to mimo wszystko nie jest aż tak straszny trash. Chodzi o jednostki (uwierz, że to OGROMNA WIĘKSZOŚĆ), dla której to są 2x kebaby, 3x frytki, 8 piw, 2 paczki chipsów i 4 litry
  • Odpowiedz
@Kasahara: dodałbym jeszcze, że to również dotyczy osób chcących przytyć. Jeśli przez 5 dni robi się nadwyżkę, a w sobotę i niedziele nie zje się prawie nic, bo kac/weekend/czy coś, to szkoda pieniędzy i czasu na taką dietę.
  • Odpowiedz
@Kasahara: Mam kolegę który na pudełeczkach zrzucił 17 kilo w 2 miesiące (jest niski, 170cm) i wygląda normalnie, szczupło, dużo lepiej. Coprawda poszedł do dobrego dietetyka i przygotowuje mu to kucharka, ale nie pije na imprezach, jak jemy gdzieś na mieście to on wyskakuje z pudełkiem i da się. Nie jestem ulańcem, ale efekty tych pudełek z dziwnymi kaszkami widziałem w otoczeniu i pomogły.
  • Odpowiedz
  • 2
@KutashiNakarmkota co to za życie na pudełkach xd dieta jest dla ciebie nie ty dla diety od jednego kebsa się nie zalejesz zawsze w następne dni możesz zjeść nieco mniej albo trening cięższy
  • Odpowiedz
@Kasahara: mnie męczą właśnie te okazjonalne cheat daye, odkąd wyszedlem z piwnicy mam wrazenie, ze co tydzien ktos z rodziny/przyjaciol ma urodziny
  • Odpowiedz