Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co masz na myśli?

@AgresywnyKardiolog: zaczynając od biblii:

Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość!

a kończąc na typowo katolickich portalach jak pch czy fronda
  • Odpowiedz
-kościelna retoryka anty-homoseksualna,

@Cesc: nie manipuluj, przeczytaj sobie co w katechizmie KK jest napisane o homoseksualizmie (podpowiedź: jest tam wyraźne rozróżnienie ludzi od ich czynów).

- rozsiewanie kłamstw, że osoby LGBT są chore psychicznie

- powielanie
  • Odpowiedz
@Cesc: akurat nic nie szkodzi tak bardzo jak hostel czy karta LGBT, podczas gdy Trzaskowski twierdzi, że nie ma kasy na żłobki. Wychodzi na to, że aby dziecko miało opiekę trzeba mu wyrobić kartę LGBT.
  • Odpowiedz
@hlavni_nadrazi:
co z tego skoro jest to tam napisane skoro nikt się do tego w praktyce nie stosuje oraz nie przeczy temu co wypisują fronda, pch24 itd.

A to portale katolickie.

,,Problem jest tego typu, że jak się was zapyta o źródło, to nie macie nic więcej poza materiałami ośrodków jawnie sprzyjających agendzie lgbt albo przejętych przez markistów w marszu
  • Odpowiedz
@Mirrak: widzisz, wyzwałeś mnie od debila, zarzuciłeś urojenia, oświadczyłeś jaki jest "stan faktyczny", a jako dowód (który ma mi zamknąć japę) podałeś link z wyrażeniem "lgbt-inequality" w adresie url :) Dalsza dyskusja jest bezcelowa.

Nie masz żadnych dowodow naukowych że jakiekolwiek ośrodki naukowe wspierają lgbt lub uprawiają nie naukowe działania.

https://www.homoseksualizm.edu.pl/wiecej/publicystyka/200-apa-twierdzi-e-terapia-reorientacyjna-jest-szkodliwa-jak-jest-naprawd
- polecam zwłaszcza "skład komisji" :)
  • Odpowiedz
@hlavni_nadrazi:

,,widzisz, wyzwałeś mnie od debila, zarzuciłeś urojenia, oświadczyłeś jaki jest "stan faktyczny", a jako dowód (który ma mi zamknąć japę) podałeś link z wyrażeniem "lgbt-inequality" w adresie url :) Dalsza dyskusja jest bezcelowa.,,

Eee..p------o?
  • Odpowiedz
@hlavni_nadrazi: W obydwu moich wypowiedziach xd.

A artykuł prezentuje kłamstwa, które już dawno były obalane. Znowu przegrałeś linkując do portalu nie mającego wartości naukowej. Sam fakt, że to zrobiłeś i z góry odrzuciłeś badania naukowe dowodzi również temu że masz urojenia związane z rzekomym brakiem przejrzystości kwestii lgbt.

Decyzję o usunięciu podjęto w wyniku
  • Odpowiedz
@Mirrak: ale zarzuciłeś mi że nie mam dowodów że jakaś organizacja naukowa sprzyja lgbt, podałem ci więc niepodważalny dowód, a ty w odpowiedzi poszedłeś ad personam?
Nie mam w zwyczaju dyskutowania z amebami, które mnie obrażają i plują w twarz bo to jest strata czasu. Więc jeszcze raz - przyjemnego wieczorku misiowi tęczowemu :)

Aha - nie przekonałeś mnie, musicie się bardziej postarać ;)
  • Odpowiedz