Aktywne Wpisy

wykopowa_ona +649
źródło: temp_file8281088735139722680
Pobierz
freddd +8
Ma ktoś skarpety z wełny merino?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
źródło: 1000040972
Pobierz

Co masz na myśli?
źródło: comment_Q3c4I9cafBzo6OWZwfpWh8yhsjPsD98U.jpg
Pobierz@AgresywnyKardiolog: zaczynając od biblii:
a kończąc na typowo katolickich portalach jak pch czy fronda
Komentarz usunięty przez autora
@Cesc: ciekawe jakie pomysły mają katole-prawaki na wyleczenie homo w XXI wieku
@Cesc: nie manipuluj, przeczytaj sobie co w katechizmie KK jest napisane o homoseksualizmie (podpowiedź: jest tam wyraźne rozróżnienie ludzi od ich czynów).
co z tego skoro jest to tam napisane skoro nikt się do tego w praktyce nie stosuje oraz nie przeczy temu co wypisują fronda, pch24 itd.
A to portale katolickie.
,,Problem jest tego typu, że jak się was zapyta o źródło, to nie macie nic więcej poza materiałami ośrodków jawnie sprzyjających agendzie lgbt albo przejętych przez markistów w marszu
https://www.homoseksualizm.edu.pl/wiecej/publicystyka/200-apa-twierdzi-e-terapia-reorientacyjna-jest-szkodliwa-jak-jest-naprawd
- polecam zwłaszcza "skład komisji" :)
,,widzisz, wyzwałeś mnie od debila, zarzuciłeś urojenia, oświadczyłeś jaki jest "stan faktyczny", a jako dowód (który ma mi zamknąć japę) podałeś link z wyrażeniem "lgbt-inequality" w adresie url :) Dalsza dyskusja jest bezcelowa.,,
Eee..p------o?
Zamierzasz odnieść się do tego czy zachować jak idiota i zignorować własne błędy?
A artykuł prezentuje kłamstwa, które już dawno były obalane. Znowu przegrałeś linkując do portalu nie mającego wartości naukowej. Sam fakt, że to zrobiłeś i z góry odrzuciłeś badania naukowe dowodzi również temu że masz urojenia związane z rzekomym brakiem przejrzystości kwestii lgbt.
Decyzję o usunięciu podjęto w wyniku
Nie mam w zwyczaju dyskutowania z amebami, które mnie obrażają i plują w twarz bo to jest strata czasu. Więc jeszcze raz - przyjemnego wieczorku misiowi tęczowemu :)
Aha - nie przekonałeś mnie, musicie się bardziej postarać ;)