Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1280
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@somskia: Zauważyłem pewny podział i zależność. Te małe mają kompleksy, które chcą wyleczyć wysokim facetem, a te wysokie też chcą wysokich, bo chcą w szpilkach być i tak o wiele niższe.
Są też małe i mądre, które szanują logikę i swój wzrost, więc nie będą wybrzydzać oraz wysokie i mądre, które wiedzą, że nie mogą wybrzydzać, bo jak to zrobią, to pozbędą się sporej ilości fajnych, a niekoniecznie naprawdę wysokich
  • Odpowiedz
@AnoniGiovanni: Z tym, że średni wzrost polaka to 177, zatem 183 to jest 6 cm więcej niż średnia. To sporo. Zatem nie wiem o uj chodzi laskom, które twierdzą że 183 to mało xD. Mediana co ciekawe jest jeszcze niższa i wynosi 174 cm.
  • Odpowiedz
@szoku321 Niskim laskom nie moga sie podobac wysocy? Bo nie rozumiem z czego beka. Sam mam 190 i wiekszosc z ktorymi cos tam krecilem byla z przedzialu 155-165 bo mnie takie kreca. Moze jestem p----------y i jest jakies niepisane prawo co do roznicy wzrostu Prosze napiszcie mi vikopki
  • Odpowiedz
ja widzę zależność, ze im niższa dziewczyna tym bardziej jej odwala na punkcie wzrostu

@somskia: chciałbym tylko zauważyć, że taka zależność to nic nowego. Ja to zaobserwowałem dobre 25 lat temu.
  • Odpowiedz
mysle ze sredni wzrost mlodego polaka to ~180

@AnoniGiovanni: byłbym skłonny się zgodzić, nawet jeśli za "młody" uznamy do trzydziestki. Rzadko widuję gości dużo niższych ode mnie, a mam 187(plus buty)
  • Odpowiedz