@PeterFile: są też plusy. Jak Cię wkurza, nie chce gdzieś iść, to przerzucasz przez ramię i przenosisz jak worek kartofli. Sam mam karlicę, 154 cm czy coś, i taki wzrost to dla mnie same plusy.
od razu widać jak przytyja
@TestoDepot: prawda to. Kurduple muszą strasznie o siebie dbać, bo kilogram w jedną czy drugą stronę robi dużą różnicę.
@somskia: Zauważyłem pewny podział i zależność. Te małe mają kompleksy, które chcą wyleczyć wysokim facetem, a te wysokie też chcą wysokich, bo chcą w szpilkach być i tak o wiele niższe. Są też małe i mądre, które szanują logikę i swój wzrost, więc nie będą wybrzydzać oraz wysokie i mądre, które wiedzą, że nie mogą wybrzydzać, bo jak to zrobią, to pozbędą się sporej ilości fajnych, a niekoniecznie naprawdę wysokich
@AnoniGiovanni: Z tym, że średni wzrost polaka to 177, zatem 183 to jest 6 cm więcej niż średnia. To sporo. Zatem nie wiem o uj chodzi laskom, które twierdzą że 183 to mało xD. Mediana co ciekawe jest jeszcze niższa i wynosi 174 cm.
@szoku321 Niskim laskom nie moga sie podobac wysocy? Bo nie rozumiem z czego beka. Sam mam 190 i wiekszosc z ktorymi cos tam krecilem byla z przedzialu 155-165 bo mnie takie kreca. Moze jestem p----------y i jest jakies niepisane prawo co do roznicy wzrostu Prosze napiszcie mi vikopki
@AnoniGiovanni: byłbym skłonny się zgodzić, nawet jeśli za "młody" uznamy do trzydziestki. Rzadko widuję gości dużo niższych ode mnie, a mam 187(plus buty)
@Kakyoin: masz 187 w butach czy masz 187 i do tego buty? W obu przypadkach idiotyczny komentarz, bo nikt nie podaje wzrostu razem z podeszwa, a w drugim - bo nie tylko ty nosisz buty xD
Mój kumpel Wacuś, lat około 14. Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że Wacuś ma raka, jesteśmy umówieni za 8 dni na uśpienie go... Przykro mi go i będę za nim tęsknił. Aż mi ciśnienie poszło... #koty #pokazkota #kumpel
@TestoDepot: prawda to. Kurduple muszą strasznie o siebie dbać, bo kilogram w jedną czy drugą stronę robi dużą różnicę.
Są też małe i mądre, które szanują logikę i swój wzrost, więc nie będą wybrzydzać oraz wysokie i mądre, które wiedzą, że nie mogą wybrzydzać, bo jak to zrobią, to pozbędą się sporej ilości fajnych, a niekoniecznie naprawdę wysokich
@somskia: chciałbym tylko zauważyć, że taka zależność to nic nowego. Ja to zaobserwowałem dobre 25 lat temu.
@AnoniGiovanni: byłbym skłonny się zgodzić, nawet jeśli za "młody" uznamy do trzydziestki. Rzadko widuję gości dużo niższych ode mnie, a mam 187(plus buty)