Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1086
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

Była chwila przerwy od informacji spod tagu #maszawalczy
W końcu wypadł mi wolny weekend od nie pamiętam kiedy, a że pogoda ładna, to trzeba było korzystać.
Mam nadzieję, że u was weekend wypadł równie dobrze ;)
Wczoraj byliśmy na ostatnim wlewie w lecznicy. Od dzisiaj leczenie domowe. Antybiotyk, probiotyk, leki wspomagające odbudowę jelit. Kontrola 25go. Wszystko zaczyna już się układać. Na razie dieta lekka przez 2 tygodnie jeszcze, ale dzisiaj mogliśmy już podać ryż z kurczakiem na masę ;)
Poza tym dzisiaj zabraliśmy psiaka do parku na dłuższy spacer. Trawienie + funkcje wydalnicze powróciły do normy. Psiak dobija do 5 kg. W przyszłym tygodniu będziemy mogli wprowadzić suchą karmę.
Podjęliśmy decyzję, że psiak w przyszłości zostanie ozdrowicielem. Niech dalej rozsiewa dobrą karmę ;)
Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do takiego stanu Maszy! :)
#zwierzaczki #zwierzeta #psy
Wołam jeszcze @dupa-z-tylu już się dopytywał co i jak ;)
źródło: comment_w7reZn1JaOnQQFsLDW3JK1nr56xNCgHT.jpg
PobierzRysio pozdrawia Maszę (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_G4GB4BaNuC6yIiAoXTn9zpBNlylpaj85.jpg
Pobierzno i co to znaczy pies ozdrowiciel? wujek google nie pomogl ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Więc podwójny szacun dla pana @Kaaziiu