Aktywne Wpisy

Minieri +600
Jak w każdą niedzielę czy święto o tej porze, przed otwarciem Żabek, odwiedzają mnie głównie mnisi z zakonu Menelitów. Dwóch panów wzięło sobie po 4paku Żubra. Ich pragnienie poczułem gdy podeszli do kasy, otworzyli usta i zaczęli mówić. Nie oceniam, a jako że lubię sprawiać ludziom radość to powiedziałem im że jak wezmą na 1 paragonie zamiast płacić osobno to drugi 4pak będzie za pół ceny. Ich radość najlepszym rozpoczęciem mojego dnia.

Sonny86 +227

Witam.
Powiedzcie która wersja aplikacji GCam dla Redmi 4X jest najlepsza? Widziałem że jest od groma wersji (od Arthura, Arnovy etc.). Zależy mi głównie na stabilności, dobrym HDR i robieniu zdjęć przy słabym świetle. Pzdr.
@dlugi8: dlatego mam 2 apki - do nocnych, ładnych ustawiona ta ze slow shutter, a do szybkich fotek ta od arthura.
kurcze, chyba wracam na miui. siedziałbym na pixel experience 8.1, ale wkurzały mnie powiadomienia o nowej wersji, której nie chciałem instalować bo miała bugi (nie da się wyłączyć powiadomień).
w końcu zmieniłem na anka 9, ale tu bateria zauważalnie
A api włączone przez moduł magiska
Aktualizowałes to?
źródło: comment_GkxJHrpIAJ11rBwi0gpkKQXG9LuVyoNY.jpg
PobierzDzięki
Ale ogólnie nie podoba mi się też jedna sprawa bo jakoś 2 tyg temu miałem tak że system jakby zaczął się sypać. Co chwilę powiadomienie że jakaś aplikacja przestała działać. Do tego stopnia że telefon był bezużyteczny. Wtedy pomogła aktualizacja systemu. I wczoraj miałem
może zrób reset do ustawień fabrycznych?
Może root coś się pierniczy. Ogólnie Netflix na roocie nie działa nie?
A zanim mi się to wcześniej zaczęło dziać to właśnie sciagnalem aplikacje Netflixa i dzialala xd
Może coś wyłącza roota czasem i dlatego tak.
a rootujesz magiskiem, tak?
Też mam magiskowe api2