Aktywne Wpisy
Chubbei +511
mirko_anonim +69
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem z dziewczyną od 3 lat, pierwsze 2 lata leczyła się na depresję, miała próby samobójcze. Powodem jej stanu był jej były chłopak, który ją zniszczył psychicznie. Ten okres wymagał ode mnie bardzo dużo siły i cierpliwości, miałem momenty kiedy chciałem się poddać, pomyśleć o sobie, jednak bałem się co wtedy z nią się stanie, znajomi też dawali mi do zrozumienia, że nie powinienem jej zostawiać w takim momencie.
Jestem z dziewczyną od 3 lat, pierwsze 2 lata leczyła się na depresję, miała próby samobójcze. Powodem jej stanu był jej były chłopak, który ją zniszczył psychicznie. Ten okres wymagał ode mnie bardzo dużo siły i cierpliwości, miałem momenty kiedy chciałem się poddać, pomyśleć o sobie, jednak bałem się co wtedy z nią się stanie, znajomi też dawali mi do zrozumienia, że nie powinienem jej zostawiać w takim momencie.
#mapa #heheszki #humorobrazkowy
Komentarz usunięty przez autora
@Mega_Smieszek: no i? Metro w Monachium zostało uruchomione w 1971, czyli wtedy, kiedy w Polsce montowano jeszcze Warszawy na sowieckiej licencji XD
Śmianie się z warszawskiego metra, to jak śmianie się z chcącego schudnąć grubasa na siłowni.
@tyrytyty: warto dodac ze jak ktos oczekuje ze stacja jest tuz przy stadionie to moze sie mocno zdziwic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A asow co dopuscili do tego ze lacznik na Swietokrzyskiej nie ma schodow ruchomych powinni skazac na codzienne, dozywotne ocieranie sie o wspolpasazerow
Poza tym dla tcyh co nie wiedza - te 2 szere