Aktywne Wpisy

l3gend +431
Dawajcie samochody, które jeszcze parę lat temu można było zobaczyć na ulicy i w momencie wyginęły, ja zaczynam, klasyczna Asterka 1, teraz to ze świecą szukać na drodze
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file443915098270584529
Pobierz
PSY_DELIC +46

źródło: comment_W1Oiuv2ChlwOTfZJcAEcpjUfA3Bs3Xc1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Dobrałem kamerę cofania, skoda surround i android auto. W kolorze białym wyszło 63 tys. Za nowy produkowany dla mnie. Dodatkowo pakiet przeglądów na 4 lata i gwarancja na 4 lata.
Rozważałem kilka innych modeli ale wyjściowa kosztów, wyposażenia, spalania, osiągów i warunków finansowania
@kesnall: jak spalanie realne wygląda?
@nie_programista_20k: Jo a moc czerpie z akumulatora chyba. Niestety, fizyki nie oszukasz. 110KM jak na takie auto to nieco za mało. Nie ma znaczenia czy to wolnossące 1.8, czy 1.9TDI czy 1.0TSI, masz tylko 110KM. Sam mam auto z silnikiem 1.8 20V 125KM i to owszem pozwala na spokojną jazdę i wyprzedzanie ale szału nie ma. Do auta na robienie
@Analityk: Ooo! Miałem Toledo z tym silnikiem i waliłem sporo tras po Niemczech ;). Nie było źle, ale uwierz, że 1,2 TSI 110 koni w Leonie idzie dużo lepiej niż te 1,8. To 1,8 miało najpoważniejszą wadę - brak 6 biegu i słaba elastyczność. Przy 140 to on miał już 4 tys obrotów. Przy 180 to on wył jakby zaraz korbowód miał