Wpis z mikrobloga

Gratulację! Mam sbaceback od maja zeszłego roku 1.0 110km manual - 6. Też style tylko wtedy pakiet comfort był droższy i gorzej ułożony dla tego nie mam tych biksenonow.
Dobrałem kamerę cofania, skoda surround i android auto. W kolorze białym wyszło 63 tys. Za nowy produkowany dla mnie. Dodatkowo pakiet przeglądów na 4 lata i gwarancja na 4 lata.
Rozważałem kilka innych modeli ale wyjściowa kosztów, wyposażenia, spalania, osiągów i warunków finansowania
  • Odpowiedz
@zyxgl: Szafek złożonych nie woziłem, spakowane bez problemu czy w Audi 80 czy Oplu Agili i nawet Corsie woziłem. Do Peugeota 106 nawet pralka wchodziła, do Agili wkładałem cały tapczan i było ok. Za to jak miałem kombi to nagrzać go ciężko było, nagłośnić też, półka (roleta) z tyłu latała jak szalona przy otwartych szybach, niepotrzebnie długie było a i tak mniej się udało włożyć niż w moją Agilę bo
  • Odpowiedz
@kesnall: daj znać jak DSG się spisuje w Twoim egzemplarzu. Ja jeździłem przedliftem który miał 90KM 1.0 TSI z DSG i ok. 70kkm to tak szarpała i zamulała skrzynia, że wątpiłem że to DSG.
  • Odpowiedz
To 1.0 ma przy 140km/h 3 tys obrotow i dynamike

@nie_programista_20k: Jo a moc czerpie z akumulatora chyba. Niestety, fizyki nie oszukasz. 110KM jak na takie auto to nieco za mało. Nie ma znaczenia czy to wolnossące 1.8, czy 1.9TDI czy 1.0TSI, masz tylko 110KM. Sam mam auto z silnikiem 1.8 20V 125KM i to owszem pozwala na spokojną jazdę i wyprzedzanie ale szału nie ma. Do auta na robienie
  • Odpowiedz
@kesnall: zazdroszczę, że tylko 3 miesiące czekania. U mnie 3 miesiące to minęły dwa miesiące temu i jeszcze trochę poczekam. ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie słuchaj Januszy, co nowe auta widzą tylko w reklamach w telewizji, pitolenia, że silnik sraki i owaki. Niech się dobrze jeździ i szerokości.
  • Odpowiedz
Sam mam auto z silnikiem 1.8 20V 125KM

@Analityk: Ooo! Miałem Toledo z tym silnikiem i waliłem sporo tras po Niemczech ;). Nie było źle, ale uwierz, że 1,2 TSI 110 koni w Leonie idzie dużo lepiej niż te 1,8. To 1,8 miało najpoważniejszą wadę - brak 6 biegu i słaba elastyczność. Przy 140 to on miał już 4 tys obrotów. Przy 180 to on wył jakby zaraz korbowód miał
  • Odpowiedz