Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@ile-prawdy-jest-w-jednym-slowie: ohój, nie czujący. Weź może nie wiem, nie pisz więcej czy coś xD
Przez 9 miesięcy ciszy jest płód czyli niezrozumne, głupie i w ogóle niepotrzebne. A potem nagle, jak się rodzi to fru człowiek magicznie i już nie wolno mu nic zrobić. Wesoło widzę xD
PS. Zygota to też człowiek. Dąb zostaje dębem dopiero jeśli osiągnie 20 metrów wysokości, czy jest nim od stadium pierwszego listka?
  • Odpowiedz
Przez 9 miesięcy ciszy jest płód czyli niezrozumne, głupie i w ogóle niepotrzebne.

@buczubuczu: A wiesz co jest najlepsze? Jak już ten człowiek się urodzi i np. będzie potrzebować transfuzji krwi, to nikt nie może zmusić matki do oddania krwi.

Zakaz aborcji to nic innego jak zmuszanie matki do poświęcenia jej ciała, wbrew jej woli.
  • Odpowiedz
@szzzzzz: 1815 nie biały
1945 nie aryjczyk
2018 nie urodzony?
Nie jestem przeciwnikiem aborcji, ale śmieszą mnie takie teksty. Od kiedy coś staje się człowiekiem? Od 3 miesiąca ciąży, od narodzin?
  • Odpowiedz
@Ian: I niech to będzie zależne od sumienia rodziów ich płód/dziecko ich sprawa.
Ja się nie wpierdzielam z butami do innych mieszkań to czemu inni się wpierdzielają do kobiecych wagin ;d?
  • Odpowiedz
@Ian: mam nadzieje ze nigdy nie spotkam na swojej drodze czlowieka pochwalającego aborcję

póki co kryją się te zwyrole w internecie, ale jeszcze troche i będą się ujawniać
  • Odpowiedz