Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ian: No ja jestem 100% pewien, że dzisiejsze antyaborcyjne konserwy to ten typ człowieka, który żyjąc w XIX-wiecznej Ameryce byłby pierwszy do protestów przeciwko niewolnictwu a w przedwojennych Niemczech przeciwko nazizmowi xd
  • Odpowiedz
@Koritsu: Also

Chciane dziecko

K---a, czy ja kogoś zmuszam do usuwania chcianych dzieci? XD Jak ktoś chce wychowywać głęboko upośledzone warzywo przez resztę swojego życia to śmiało, ja nikogo nie zatrzymuję.
Ale JA bym nie chciała. Z resztą, nie chciałabym wychowywać żadnego dziecka I MAM TAKIE PRAWO. To jest MOJA decyzja i póki co zostaje mi s--------ć z tego średniowiecznego k--------a, ale miejmy nadzieję, że jak jeszcze ze 2 pokolenia
  • Odpowiedz
No ja jestem 100% pewien, że dzisiejsze antyaborcyjne konserwy to ten typ człowieka, który żyjąc w XIX-wiecznej Ameryce byłby pierwszy do protestów przeciwko niewolnictwu a w przedwojennych Niemczech przeciwko nazizmowi xd

@Kraker245: A ja jestem pewny ze proaborcyjni z chęcią poparli by eugenikę, eutanazję, nekrofilię za pisemną zgodą czy kazirodztwo.
  • Odpowiedz
No tak, no bo ludzie force-birth mają już w------e na tych ludzi po lewej, liczy się tylko komórka w cipie kobiety, później już sobie radź

@Koritsu: jak juz to w macicy.
  • Odpowiedz
Zakaz aborcji to nic innego jak zmuszanie matki do poświęcenia jej ciała, wbrew jej woli.

@prawa_reka_sorosa: nakaz płacenia alimentów to też zmuszanie ludzi do poświęcania swojego ciała wbrew woli danego człowieka.
Czy jesteś za przymuszaniem ludzi do pracy, czy za tym, żeby każdy mógł robić ze swoim ciałem ci chce?
  • Odpowiedz