Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +99
Dobra, ja zaczynam.
Wrzucajcie tutaj największe LEGENDY tagu #blackpill
Ode mnie, jego Ekscelencja Simon Mol
Natura.
#blackpill #p0lka #tinder #biologia #natura #geny #predeterminizmgenetyczny #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #demografia #rozowepaski #niebieskiepaski #zydkrecikorba #zwiazki #dickpill
Wrzucajcie tutaj największe LEGENDY tagu #blackpill
Ode mnie, jego Ekscelencja Simon Mol
Natura.
#blackpill #p0lka #tinder #biologia #natura #geny #predeterminizmgenetyczny #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #demografia #rozowepaski #niebieskiepaski #zydkrecikorba #zwiazki #dickpill
źródło: Naturszczyk
Pobierz
AlexHunter +35
![Pościg zakończony tragicznym wypadkiem! Zginęły trzy osoby! [FOTO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a4386698d0316e2296e780f379f50450a33035e963ca1e4c5d9847b3ce4f7581,q80.jpg)

To już chyba przedostatnie z tego typu rajstop, obiecuje xD Tez mają jakoś zrypaną przędze na wysokości łydek, ale za to u góry śliczny kwiatowy wzór :D mega rozciągliwe, nawet chłop w to wejdzie xD kupiłam tez nowe buty to się pochwale, a co xD
źródło: comment_tmxHYK15Vk3sEsk1tlzahlKslCUZAEtN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_GQezCi0e7HmGP6BkNTTBcQ5SJdjH0s6r.jpg
PobierzNo to ładnie, jeśli dotrwasz do końca to będziesz w gronie osób z >1000 subami.
Efekty uboczne takiego osiągnięcia niestety też muszą być. Populacja benków i gróźb zwiększa się. ;D
źródło: comment_xMDkPEZnO8VgVWLykiuR16kKKhJW3TL8.jpg
Pobierzźródło: comment_LtK3yhL79soC01U7EsWOnXsBeWLG2ThK.gif
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@ramionko: serio, tylko teraz królują u mnie grubsze rajstopy, bo tyłek marznie haha, spodni nie nosiłam już chyba z dwa lata :3