18/100 #100rajstopchallenge To już chyba przedostatnie z tego typu rajstop, obiecuje xD Tez mają jakoś zrypaną przędze na wysokości łydek, ale za to u góry śliczny kwiatowy wzór :D mega rozciągliwe, nawet chłop w to wejdzie xD kupiłam tez nowe buty to się pochwale, a co xD
@PiccoloColo: na mirko czy insta? Na insta dużo przybyło po tym jak jakieś typy robiły aferę i wrzucały moje insta na mirko jadąc po mnie, na mirko około 300 obserwujących ;)
@chrystusie: Aaa to o insta ja nie słyszał. No to ładnie, jeśli dotrwasz do końca to będziesz w gronie osób z >1000 subami. Efekty uboczne takiego osiągnięcia niestety też muszą być. Populacja benków i gróźb zwiększa się. ;D
@chrystusie: aaaa że taka długa koronka jakby. To uczciwie powiem, że najlepiej prezentuje się albo bez spódnicy, albo z dłuższą. Tak koronka jest ciut za duża po prostu. Według mnie :)
@zolwixx: no tak, są dość wulgarne :D @ramionko: serio, tylko teraz królują u mnie grubsze rajstopy, bo tyłek marznie haha, spodni nie nosiłam już chyba z dwa lata :3
To już chyba przedostatnie z tego typu rajstop, obiecuje xD Tez mają jakoś zrypaną przędze na wysokości łydek, ale za to u góry śliczny kwiatowy wzór :D mega rozciągliwe, nawet chłop w to wejdzie xD kupiłam tez nowe buty to się pochwale, a co xD
źródło: comment_tmxHYK15Vk3sEsk1tlzahlKslCUZAEtN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_GQezCi0e7HmGP6BkNTTBcQ5SJdjH0s6r.jpg
PobierzNo to ładnie, jeśli dotrwasz do końca to będziesz w gronie osób z >1000 subami.
Efekty uboczne takiego osiągnięcia niestety też muszą być. Populacja benków i gróźb zwiększa się. ;D
źródło: comment_xMDkPEZnO8VgVWLykiuR16kKKhJW3TL8.jpg
Pobierzźródło: comment_LtK3yhL79soC01U7EsWOnXsBeWLG2ThK.gif
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@ramionko: serio, tylko teraz królują u mnie grubsze rajstopy, bo tyłek marznie haha, spodni nie nosiłam już chyba z dwa lata :3