Aktywne Wpisy

DrN_25 +188
Mireczki pijcie że mną kompot. W końcu podjąłem rękawice budowy domu własnymi siłami. Działka jest, ogrodzenie tymczasowe właśnie zrobione, wymieniłem grunt pod płytę fundamentowa. Może nawet stworze tag do relacji i pełnego sprawozdania z budowy 😅
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
źródło: 1000028035
Pobierz
ish_waw +226
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jedziesz 200 km aby znaleźć mieszkanie. Oglądasz, jeździsz. W końcu znajdujesz fajne i masz "dobra biere" a Ci "no najpierw przyjmiemy wszystkich, potem damy znać za kilka dni". (-‸ლ)
Kurde, serio ludzie myślą, że w ciągu tych 5 minut poznają na wylot wszystkich? Skoro chcą robić takie castingi, to niech dzwonią na skype czy coś, a nie ludziom dupe zawracają. XD A jak się im ktoś nie spodoba w końcu to zawsze wywalić idzie.
Marnotrawstwo ludzkiego czasu. Zasada kto pierwszy ten lepszy najlepsza. ¯\_(ツ)_/¯
Jak chcą robić casting to od razu niech mówią, przyjadę w garniaku, z kawą i cukierkami, przedstawie dyplom inżyniera i pokażę jaka mogę być elokwentna.
ヽ( ͠°෴ °)ノ Ludziom się w du*ie poprzewracało.
#wynajem #wynajempokoju #zalesie #j--------e #p------o
Komentarz usunięty przez autora
z poczatku to ochy achy jakie to one zajedwabiste nie sa, a teraz rownie dobrze moznaby nasrac w kuchni i roznicy nie zauwazysz.. dobrze, ze ich imprezowanie juz ogarnalem, bo sie mieszkac nie chcialo.. ogolnie najlepsza opcja to kawalerka, lokatorzy to #rak
Komentarz usunięty przez autora
@NagiMiecz: Coś jest, ale wcale nie. "przyjmowanie wszystkich aby nie przyjąć patusów" przecież każdy Ci przyjdzie na 5 minut i tyle go widzisz, ludzi poznajesz dopiero wtedy, gdy pomieszkasz z nimi trochę. ¯\(ツ)_/¯ To jest wynajem pokoju a nie zamążpójście.
@WhippingQueen: Spoko.
@kamyczeq: Dokładnie. Albo czaisz człowieka po chwili albo nie. xD Każdy ma jakieś odchyły, grunt to
@Owoc_w_kreplu: niestety nie masz racji, chyba nie wynajmowałeś nigdy nieszkania? :> Owszem nie da się w trakcie krótkiej rozmowy kogoś prześwietlić, ale są dwie rzeczy: pierwsza to taka że często da się jednak poznać że ktoś jest problematyczny, druga to taka, że jednak chemia między ludźmi istnieje i czasem od pierwszego wejrzenia wiesz, że taką osobę najchętniej kopnąłbyś w dupę na dzień dobry, nie
Spotkanie z ludźmi to nie tylko przekonanie się czy ktoś jest sebkiem, ale też wyczujesz paniusie i aroganckich kolesi, z którymi nie chcesz mieszkać. Chemia = dla mnie to słowo oznacza nie tylko to co istnieje pomiędzy ludźmi w związku lub przyjaciół, ale ogólnie jak dwie osoby czują się w swoim towarzystwie, niezależnie
No to sorry, ale używasz słowa które ma z góry przypisane znaczenie w innym, ogólnie nie przyjętym znaczeniu. ¯\_(ツ)_/¯
Jeśli chodzi o to "pierwsze wrażenie" to owszem, jest tutaj duża rola, ale kurde: nie potrzebny jest casting i