Aktywne Wpisy

ComeByN +500
Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
źródło: 565676245_803953275571798_1132017523464764666_n
Pobierz
SystemHalted2_0 +379
źródło: temp_file537884659109680188
Pobierz

Jaka jest najlepsza firma dla programisty? Chodzi mi o wielką czwórkę i ewentualnie inne duże korpo.
Szczególnie chodzi o #warszawa dla #java deva (mid).
Jaka najlepsza firma dla Java dev?
Bo nie wierzę, że tak polecają. Słyszałem, że jest u nich dosyć słabo (ale słyszałem to też o wielu innych korpo), ale nie znam szczegółów.
Wpisałem, bo szukałem korpo podobnych do Big4, a że przy okazji jest technologiczne...
https://www.cbronline.com/cloud/accenture-pwc-deloitte-ibm-kpmg-which-consulting-firm-is-best-for-you-4802304/
@h4n51k: według mnie
... > dobre Januszsofty > Asseco > Comarch > słabe
No nic, trzeba odliczyć z ankiety te głosy.
Co mam na myśli mówiąc najlepsza? Wszystko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- To jak się pracuje, jak traktuje pracownika (np. wiem, że Samsung technologicznie jest dobry, ale bardziej jeśli chodzi o urządzenia mobilne i sprzęt, a nie miejsce dla Java deva. No i słabe warunki pracy, bo styl azjatycki.)
- To która firma technologicznie lepsza, z naciskiem na Javę. (Przykładowo wiem,
- Wiele osób idzie tam do ML, bo po prostu nie ma dużego wyboru, a oni mają duży dział R&D. Tu się liczą umiejętności (Python, matematyka, algorytmika).
- Jeśli chodzi o sprzęt (urządzenia mobilne) np. elektronika/smartfony, to liczy się znajomość danej technologii (a więc umiejętności i doświadczenie).
-
@Panciu2: ciekawe czy piszą własne systemy czy korzystają z innych firm do tworzenia oprogramowania (których firm?).