Aktywne Wpisy

wrednyfutrzak +14

rales +1025
WOŁAM WAS PO 7 LATACH
Siedem lat temu, na podstawie najdroższej jedenastki U-18 wg transfermarkt, mogliśmy zobaczyć przyszłych golden boyów. Dziś możemy porównać, jak zmieniały się ich wartości i kariery. Kto poszedł w górę, a kto w dół? Ocenę pozostawiam Wam.
Bramka:
Ozer (Turcja)
Siedem lat temu, na podstawie najdroższej jedenastki U-18 wg transfermarkt, mogliśmy zobaczyć przyszłych golden boyów. Dziś możemy porównać, jak zmieniały się ich wartości i kariery. Kto poszedł w górę, a kto w dół? Ocenę pozostawiam Wam.
Bramka:
Ozer (Turcja)
źródło: comment_DyR0HuaOpf45FLdpHZrnOmSWO2A4qxQT
Pobierz

Czy TFS to guwno, czy nie?
Od zawsze gitowiec here, ale nowa firma ma tfsa bo dotnetowcy. na co sie nastawiac?
Jeszcze sprawa jest taka ze nie moge into cisco ani pare innych korp bo nda z moto.
@biczek: W Krakowie na pewno jest w miejscu pracy, którego nazwy nie wolno wymawiać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Inna sprawa, że mój obecny pracodawca ma ten sam skrót nazwy, jak to przyuważyłem, dostałem PTSD jak weteran z Wietnamu. No ale szkoda strzępić ryja, jak mówił klasyk, baw się dobrze w nowym miejscu zamieszkania stary
Oby nam się diplojowało i nie było w---------k na produkcji.
A z lodzi to 2h do Kraka i nawet bym dojezdzal jakby bilety tyle nie kosztowaly ( ͡° ʖ̯ ͡°)