Aktywne Wpisy
Andromeda_YT +406
Tak nawiasem, jak ktoś chce zadać jakieś pytanie to zapraszam pod poniższy link.
https://youtu.be/5K0nxRARJa0
#wojna #ukraina #rosja
https://youtu.be/5K0nxRARJa0
#wojna #ukraina #rosja
CXLV +273
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Najbardziej mnie rozpiernicza moment, w którym slyszę, że jak się usmaży na 5 to jest PROFANACJA wołowiny, a nie daj BOŻE jeszcze z najdroższej wołowiny świata usmażyć na 5. #!$%@? ludzie, jak ktoś za coś płaci, to podaje mu się to w formie jakiej to chce, równie dobrze mógłby tę wołowinę psu dać, a wam #!$%@? do tego. Ja osobiście lubię wszystkie wysmażenia. Każdy za coś innego - krwisty za soczysty środek, średni za miękkie mięsiwo i aksamitną konsystencję, mocno wysmażony za rozpadające się włókna, które są jak pianka (trzeba umieć dobrze usmażyć well done, bo łatwo zrobić z niego podeszwę do buta, a wtedy można narzekać na suchość mięsa). W zależności od mojego nastroju czy chęci, wybieram to na co mam konkretnie ochotę.
tylko że akurat mocnego wysmażania wołowiny unika się nieprzypadkowo, bo po wysmażeniu traci ona walory smakowe, za które jest ceniona.
nikt nikomu nie broni jeść dobrze wysmażonej, wolna wola, ale teksty o profanacji są akurat słuszne, bo mocnym wysmażeniem zabija się to, po co się tego steka
@niezwornowazony: Można i #!$%@? ci do tego.
Komentarz usunięty przez moderatora
Mógłbym to jeść prawie codziennie, problemem jest tylko to, że dobry kawał mięcha
Komentarz usunięty przez autora
@Limonene: Trzeba było powiedzieć, że Puszek nie lubi dużo gryźć ( ͡° ͜ʖ ͡°)