Aktywne Wpisy
karo-inka +7
Hej, nie wiem od czego mam zacząć, chyba zacznę od tego że straciłam pracę w lipcu2022, oczywiście rozumiem że mój facet był z tego powodu zadowolony jednak to nie była do końca moja wina(firma splajtowała) szukałam pracy przez 8 kolejnych miesięcy, od 4 miesięcy zaczęłam pracę oczywiście mniej płatną ale nadal szukam nie zaniechałam poszukiwań, jednak to nie jest takie proste w tych "czasach" ????
Największy problem polega na tym że mój
Największy problem polega na tym że mój
#marsz4czerwca #ukraina
I co wykopki, nadal uważacie że marsz przeciw rosyjskim wpływom to był dobry pomysł? Po tym co właśnie odwaliła Rosja?
I co wykopki, nadal uważacie że marsz przeciw rosyjskim wpływom to był dobry pomysł? Po tym co właśnie odwaliła Rosja?
Najbardziej mnie rozpiernicza moment, w którym slyszę, że jak się usmaży na 5 to jest PROFANACJA wołowiny, a nie daj BOŻE jeszcze z najdroższej wołowiny świata usmażyć na 5. #!$%@? ludzie, jak ktoś za coś płaci, to podaje mu się to w formie jakiej to chce, równie dobrze mógłby tę wołowinę psu dać, a wam #!$%@? do tego. Ja osobiście lubię wszystkie wysmażenia. Każdy za coś innego - krwisty za soczysty środek, średni za miękkie mięsiwo i aksamitną konsystencję, mocno wysmażony za rozpadające się włókna, które są jak pianka (trzeba umieć dobrze usmażyć well done, bo łatwo zrobić z niego podeszwę do buta, a wtedy można narzekać na suchość mięsa). W zależności od mojego nastroju czy chęci, wybieram to na co mam konkretnie ochotę.
#patologiazmiasta
@Meferius:
- Jeszcze 50 deko tej najdroższej wołowinki. Dla pieska.
@TynkarzCzwartejSciany: nie powiedział żaden polak ever ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do "profanacji" to częściowo rozumiem, bo powyżej 4 to już czuć samo "wysmażenie", a nie właściwy smak mięsa i różnice pomiędzy bardzo dobra wołowiną, a taką słabą się zacierają, stąd fanatyków stejków może oburzać jedzenie takich
Zależy do czego i z czym ( ͡° ͜ʖ ͡°) np. 5 najlepsze z sosikiem 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ