Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@harpiowata: Odniosę się do twojego pierwszego komentarza bo nie che mi się czytać reszty...Szkoda mi czasu.

Co ma piernik do wiatraka?

Przecież na screen jest pokazana prawda nie ma co z tym nawet dyskutować. Łukasz był step'em, furtką awaryjną, frajerem. Różnie się to nazywa wiadomo o co chodzi. To co ma do tego to, że faceci też mają onsy?
  • Odpowiedz
kuzynka pod wzgledem fizycznym mi sie udala :P

@yale: Po przeczytaniu całego Twojego wpisu tak końcówka zabrzmiała tak, jakbyś to Ty wyruchał ciocię...
  • Odpowiedz
@Aokx: to prawda, nie są takie same, ale co to zmienia, że jest dziewicą? To może być ważne tylko dla kogoś, dla kogo to też pierwsza partnerka i wtedy spoko

mnie tam brzydziłby facet który miał ogromne obroty, więc tym bardziej podejścia "on może, ona nie" nie rozumiem :)
  • Odpowiedz
@Aokx: gość ma dużo racji. sam znam taki przypadek. laska była kilka lat z gościem, rozstała się, spotykała z innymi i otwarcie mówiła, że jak nie wyjdzie nic ciekawszego z kolejnymi to wróci do tego pierwszego a ten dzban czekał... koleś biznesowo nawet nieźle ogarnięty. Pod sobą miał wiele osób a w życiu osobistym można powiedzieć zupełna odwrotność. Najlepsze jest to, że on przez ten czas w którym od niego
  • Odpowiedz
Nie to nie jakas patologia a tylko wykorzystywanie tego ze sie jest 8/10 a moze nawet wiecej. Bo co jak co ale kuzynka pod wzgledem fizycznym mi sie udala :P

@yale: to jest patologia... Co to w ogóle za rozumowanie, że jak ładna to nie jest patologia...
  • Odpowiedz
@Aokx moja znajoma wyszła za mąż za wieloletniego przyjaciele bo miała dosyć tzw. dupków z którymi zabawiała się do tej pory. Byli małżeństwem 2 lata, potem zostawiła go dla jakiegoś ryżego Irlandyczka co miał lepsiejszą pracę itp. Także to w dużej mierze ma niestety sens.
  • Odpowiedz