Aktywne Wpisy

Codon +23
#gielda Tak, jak obiecałem, wrzucam top 5 akcji w Ameryce z niezrealizowanym zyskiem, wartości w USD. Tickerów chyba nie trzeba nikomu objaśniać :)
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
źródło: 1000008310
Pobierz
annlupin +21
co tam uwas
źródło: annlupin7776543
Pobierz

Co ma piernik do wiatraka?
Przecież na screen jest pokazana prawda nie ma co z tym nawet dyskutować. Łukasz był step'em, furtką awaryjną, frajerem. Różnie się to nazywa wiadomo o co chodzi. To co ma do tego to, że faceci też mają onsy?
@yale: Po przeczytaniu całego Twojego wpisu tak końcówka zabrzmiała tak, jakbyś to Ty wyruchał ciocię...
mnie tam brzydziłby facet który miał ogromne obroty, więc tym bardziej podejścia "on może, ona nie" nie rozumiem :)
źródło: comment_X5Au8o4rWXhYEDnKvWCt8Apz7JrqFhRS.jpg
Pobierz@yale: to jest patologia... Co to w ogóle za rozumowanie, że jak ładna to nie jest patologia...