@Aokx: nie popieram tego całego redpillowego gadania, ale po części prawda, beke miałem z kolesi co się uganiali latami dosłownie LATAMI za laską, ta miała innych w międzyczasie i ojej wielka miłość z przyjacielem
@Aokx no wiadomo, laska musi czekać pół życia na swojego wymarzonego księcia z bajki! s--s, przyjemność, inne związki? ale z niech d----a hahaha p0lka XDDD
wiadomo, że faceci nie mają onsów i nie lubią się wyszaleć, nie tak jak te p0lki! a to, że wczoraj był wpis w gorących, że facet zdradził dziewczynę i był jak małpa co szuka gałęzi? pewnie fake and gay ( ͡°͜ʖ͡°
@OdcienSzarosci xD cieszę się, że mnie stalkujesz/dobrze kojarzysz moje wpisy/zrobiłeś szybki research, niestety argument "chlip chlip a ty jesteś borderem" jest trochę głupi, bo akurat w sprawach seksualności nie mam takiego podejścia xD
@OdcienSzarosci XDDDD jeśli aż tak interesuje Cię moje życie seksualne i partnerskie, to jedyne co Ci mogę to współczuć, bo tu nie ma nic ciekawego (✌゚∀゚)☞
@Aokx: ale w sumie czemu faceci sobie to robia? xd Przeciez to uganianie sie za jedna osoba, ktora nie jest zainteresowana, to jest jakis masochizm. Na swiecie jest tylu innych ludzi xd
@The_Riddler tu nie chodzi o to, aby pokazać, że nie ma problemu, po prostu chcę pokazać, że obydwie strony tak robią i to nie jest żadna wyjątkowa okazja do tego, aby cisnąć na chłopaka (bo czekał) i na dziewczynę (bo nie była nim zainteresowana).
Naprawdę nie widzę niczego złego w tym, że ktoś ma taki styl życia i lubi się wyszaleć. Może być nawet prostytutką, serio, to nie moja broszka, jeśli
@Aokx: Mam w rodzinie kuzynke ktora od liceum trzymala goscia w friendzone. W miedzyczasie dwa razy zaciazyla z dwoma roznymi goscmi ktorzy zmyli sie po urodzeniu dziecka a ten biedny chlopina jej pomagal i nawet do przedszkola czasami odprowadzal dziecko. Kuzynka znowu przyciazyla z innym gosciem a teraz po blisko 20 latach od poznania goscia sa razem ale jej konto na facebooku swiadczy ze chyba szuka ojca dla trzeciego dziecka
Komentarz usunięty przez autora
wiadomo, że faceci nie mają onsów i nie lubią się wyszaleć, nie tak jak te p0lki! a to, że wczoraj był wpis w gorących, że facet zdradził dziewczynę i był jak małpa co szuka gałęzi? pewnie fake and gay ( ͡° ͜ʖ ͡°
ps
borderki nie maja prawa glosu w tych sprawach xD
@OdcienSzarosci xD
cieszę się, że mnie stalkujesz/dobrze kojarzysz moje wpisy/zrobiłeś szybki research, niestety argument "chlip chlip a ty jesteś borderem" jest trochę głupi, bo akurat w sprawach seksualności nie mam takiego podejścia xD
akurat je jestem w stanie zrozumiec, wiec luz
jeśli aż tak interesuje Cię moje życie seksualne i partnerskie, to jedyne co Ci mogę to współczuć, bo tu nie ma nic ciekawego (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Naprawdę nie widzę niczego złego w tym, że ktoś ma taki styl życia i lubi się wyszaleć. Może być nawet prostytutką, serio, to nie moja broszka, jeśli
( ͡° ʖ̯ ͡°)
O k---a, żenadometr w------o