Aktywne Wpisy
pylylylyp +651
saakaszi +132
Cooo ???????????????????????????????????????????????????
XDDDDDD (-‸ლ)
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #prawo #rakcontent #polityka #bekazkonfederacji #konfederacja
XDDDDDD (-‸ლ)
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #prawo #rakcontent #polityka #bekazkonfederacji #konfederacja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Wiesz moja córka teraz zerwała z chłopakiem bo on tam jakieś wykończenia w wwa robi a wiesz ona studia kończy i o czym by mieli rozmawiać? O gipsowaniu?
Ogolnie moze byc, ale mu rozmowa byla wazna i nie wyobrazal sobie bycia z kobieta co nie jest wystarczajaca madra.
Congratulation, ziemniaczany order "IQ" jest twoj. I blagam nie pisz do mnie wiecej.
@girlsgowild: dlaczego przesada? Masz takie wymagania, ja aż tak na studia nie patrzę (mimo, że nie mam inż z socjologii), a normalny kierunek lecz jak słyszę, że różowa jest po zawodówce (przeważnie fryzjer itp) to skreślam ja od razu. Dla mnie zawodówka = out
@nowywinternetach: no właśnie, to zobacz jak daleko musisz sięgnąć żeby znaleźć kogoś kto nie studiuje. musisz minąć wszystko spoko ludzi, potem przebrnąć przez cymbałów i dopiero szperasz w tym co zostały - statystycznie się nie opłaca.
@girlsgowild: Nie, głupie. ¯\_(ツ)_/¯ Podstawą związku są uczucia, głownie miłość. Bez tego żadne wykształcenie nie zbuduje normalnej relacji.
Komentarz usunięty przez autora
Każda osoba, która ci zarzuci "za wysokie" wymagania, po prostu ich nie spełnia. I tylko dlatego ci to