Aktywne Wpisy

aa-aa +79
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

Umeraczyk +164

Wiec jak będzie jakieś zainteresowanie i jakieś opinie w komentarzach, to możliwą rzeczą jest to, że zrobię grę do końca, a potem podzielę się z wami linkiem do pobrania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście zawołam plusujących
Taki mały disclaimer: grę robię od tygodnia, ale jak na tydzień to i tak dużo zrobiłem. Wszystkie modele, grafikę i animację robiłem SAM. Grę nazwę chyba EarthX :D I to nie jest takie coś, że możesz tą rakietą sterować.. to jest bardziej symulator odpalania rakiety xD
Dobra, ja lecę dalej kodzić.
#spacex #gamedev #gry
źródło: comment_W3LleZW7ukOeVs0h66oCb9sQjCCeMwac.jpg
Pobierz@go3: robię!
@anon-anon: #grammarnazi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pangia: Nie widzę tu lenny face'a
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
chciałeś tylko zażartować, to w takim razie może powinieneś troszeczke kulturalniej zwracać się do kogoś kto ci słusznie zwrócił uwagę, a nie wyzywać ich od debili, ale widze że to chyba leży daleko poza twoim zasięgiem.
@Smutnytramwajzruczaju: mam swój #denisdev to mogę na niego wrzucać
@sezonowiec1: Unity + C#, blender. C# uczyłem się z jakieś 5 lat, a blendera od roku
@thcluboy: dziękować dziękować