Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1086
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

https://www.morele.net/komputery/podzespoly-komputerowe/procesory-45/?konfigurator=konfigurator-zestawu-komputerowego&configId=439248
Przeznaczenie to gry (WoW, PoE głównie, jakieś starsze FPSy) + Internet. Cena mogła by być trochę niższa, więc jak można gdzieś przycebulić, to ja chętnie (・へ・)
#pcmasterrace #komputery #laptopy #informatyka #pytanie
@Azulana jutro podam sensowne zestawy, bo
@XkemotX: W jakim sensie lepsze sterowniki?
W każdym. Wsparcie na lata, faktyczny (pozytywny) wpływ na działanie kart w danych grach i/lub aplikacjach z update'ami, stabilność i coroczna duża aktualizacja.
Komentarz usunięty przez autora
Po dodaniu Twojej obudowy i systemu wychodzi wciąż taniej i wciąż lepiej niż Twój zestaw.
NIE DODAWAJ karty sieciowej ani chłodzenia procesora - to pierwsze masz na płycie głównej, to drugie dostajesz razem z procesorem.
Obniżanie wydajności starych kart nowymi sterownikami. Nie, nie daje.
Nie piszę też, że karty nie są stabilne. Piszę o sterownikach, ale... o nich też tego nie napisałem. Są mniej stabilne od sterowników AMD, polecam testy.
Komentarz usunięty przez autora
@XkemotX: Gdzie takie brednie przeczytałeś?
Poza tym mylisz kartę sieciową z kartą sieciową wbudowaną w płycie. Tamta karta tp link działa na wifi, do płyty musisz podłączyć kablem.