Aktywne Wpisy

adisoniusz +245
Ogladam 12 gniewnych ludzi. Czarno-biały film gdzie 12 typów siedzi w pokoju i dyskutuje. Ale to jest dobre
źródło: temp_file4807261444847723908
Pobierz
vieniasn +67
przygotowywanie i spożywanie pożywienia jest zdecydowanie zbyt męczące i żmudne a tu jeszcze trzeba składniki pozyskać no za jakie grzechy ludzie muszą jeść

koniecznie włącz do diety jajka, nie ma pokarmu który zawiera tak bogaty zbiór aminokwasów. ryby koniecznie świeże tak aby nie były poddane zbyt długiej obróbce termicznej ze względu na niszczenie kwasów omega. kobiety niezależnie od
Ja mam 165cm i 54kg i mi niebieski suszy głowę, że przydałoby mi sie +2/3 kg :p
Skup się na zdrowiu i wylecz bulimie, później kombinuj z wagą :) plus że coś robisz :D
@cerastes: Muszę Ci bardzo podziękować za rzetelne przedstawienie tematu. Widzę, że zostanie wegetarianką mogę już skreślić z listy celów.
Wszystkim dziękuję za konstruktywne rady. Mam nadzieję, że poza mną ktoś inny także skorzysta z tego, co tu napisaliście.
A jeśli chodzi o chłopaka... Dla niebieskiego nie przytyjesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Uwielbiam ludzi stosujacych proste rozwiazania xD
@Michaelo_proteino: Geniusz tkwi w prostocie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mi udało się pójść do przodu z leczeniem dopiero jak najpierw przestałam kompensować a dopiero później wzięłam się za chudnięcie. Równolegle jest to bardzo ciężkie do przeprowadzenia niestety.
Staraj się zawsze mieć z tyłu głowy, że Twoim celem jest wyleczenie się - waga nawet wymarzona nie ma żadnego znaczenia kiedy nadal jesteś w cyklu bulimii.
Pozdrowienia (⌐ ͡■ ͜
Komentarz usunięty przez autora