Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +245
Pink_Floyd +6
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
2018 miał być ostatnim rokiem z "kilogramowymi" celami i postanowieniami.
2,5kg zabrakło do zrzucenia "połowy" siebie
Patrząc na tą lepszą stronę:
- zmieniłam rozmiar z 50/52 na 36
- nie dostaje już zadyszki wchodząc na 2 piętro
- zużywam połowę mniej kosmetyków do ciała
- milion monet zaoszczędzone na makdonaldzie, czipsach i batonach
2017+2018 105kg -> 55kg - wykonane
2019 55kg -> 47kg - cel
Proszę trzymać kciuki, żebym za rok wrzuciła podobny wpis - tym razem z nagłówkiem "definitywny koniec redukcji w moim zyciu" :D
#chwalesie #dieta #oswiadczenie #bekazgrubasow #odchudzanie #wygryw
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Skoro najtrudniejsze za toba to teraz zycze ci zebys utrzymala dobra wage i zbudowala wymarzona sylwetke FTW.
Jezeli chodzi o moje przekonanie powinnas miec ok 95-98% wagi do wzrostu -100 w cm..