Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 29
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pantegram: nieee, własnie nie trafiłem źle, uwierz, ma dużo wad jak i dużo zalet. Jak każda panna. Gdybym źle trafił to bym się męczył z taką 6 lat prawie :P Wiesz o co chodzi.
  • Odpowiedz
@hemikalik: Spoko, napisałam, że pewnie ma inne zalety ;) Chyba każdy z nas od czasu do czasu coś odjaniepawli a potem się tego wstydzi - zwłaszcza jeśli chodzi po prostu o palnięcie jakiegoś głupiego tekstu, jeszcze po długim i męczącym dniu.

W związku w sumie fajne jest to, że nawet jeśli partner ma do pewnych spraw januszowe podejście to można nad tym pracować. Wymaga to oczywiście chęci z obu stron
  • Odpowiedz
@hemikalik: kobiety mają pasje: podróże, DOBRE jedzenie, CIEKAWE rozmowy, no i NETFLIX

@VeleiN: ja mam w robocie dwie których pasja jest chyba n---------e w robocie, robią już trzeci tydzień non stop włącznie z weekendami bez ani dnia przerwy xD

Choć pieniędzy z tego zbytnio nie maja bo stawki kiepskie to przychodzą dla rozrywki :P
  • Odpowiedz
@FeyNiX: Kiedyś widziałem takie, które po godzinach przychodziły do pracy aby posiedzieć i pogadać ze znajomymi.
To było coś w rodzaju restauracji.

Dla mnie to było dziwne.
Ja czasami tam zaglądałem, bo miałem gratisową kawę, ale nie pracowałem tam.
Te dziewczyny spędzały w pracy przynajmniej 8 godzin, a później jeszcze
  • Odpowiedz
@Faraday: te tak samo, ładne i młode. Jedna 23l a druga chyba mniej. Kiedyś w innej robocie tez takie spotkałem.

Sam przychodziłem z nudów do roboty ale gdy była niższa stawka to mi się odechciewało takich maratonów a i tak robiłem jakieś przerwy a nie non stop.

Może lubią ten sport ;)
  • Odpowiedz