Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 29
Dziwni do mnie wczoraj przed snem #rozowypasek i pyta co robię. Akurat oglądałem jakiś filmik o remoncie silnika i mówię jej, że gość ma zajebista wiedzę i chciałbym taka mieć chciaż w jakiejś części.
A ta z tekstem, huur nie możesz być we wszystkim zajebistym, nie wiesz co chcesz robić, to mechanika, to meble, to lakiernictwo wszystko hur. W-------m się trochę i pytam, a Ty w czym jesteś zajebista? K---a jakby zawiesiło połączenie. Pytam i co? No nic. Mowie jej, że interesuje się paroma dziedzinami i w każdej staram się być lepszy jak tylko to możliwe. Pokorna pogadala chwile i poszła spać.

#logikarozowychpaskow #rozowepaski
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hemikalik różowe takie są, jak ja chcę, aby moja sobie znalazła zajęcie to mi mówi no przecież pozmywałam i poprałam XD ))¯(ツ)

@tomek_27: może to jej hobby wiec odpowiedziała słusznie XDDDD
  • Odpowiedz
@hemikalik: ale ją striggerowałeś :D niestety ale kobiety bez pasji są mało interesujące :P

@Satanistic: jeżeli szukasz różowej z pasja i pewnie jeszcze kreatywna to prędzej umrzesz samotnie. Mało jest tych ciekawszych a jak się trafiają to raczej nie maja parcia na związki bądź są jebniete.

Oczywiście pomijając zainteresowania tj. netflix, muzyka z YouTube, kuchnia i podróże po mieście czy z rodzicami latem nad morze :P
  • Odpowiedz
@hemikalik: Może ona z tych "praktycznych" różowych. Nie patrząc na to co ci sprawia radość ale wykombinowała sobie to tak. No pewnie wymieni rozrząd ok 500zł w kieszeni ale mechanikiem nie będzie. Ok meble ogrodowe postawi, altanke też ale.. stolarzem nie zostanie i też nie zarobi. Na kompach się zna rodzinie/znajomym pomoże/ jakąś tam stronke zrobi ale profesjnoalnie się tym nie zajmie ALE GDYBY TAK SKUPIŁ SIĘ NA 1 DZIEDZINIE
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Niebadzlosiem: tak, ale sama nie odpowiedziała w czym jest taka zajebista żeby pouczać innych w czym mogliby być zajebiści xD Nic bym nie miał do tej sytuacji gdyby twardo postawiła na swoim i odpowiedziała. A tak to cicho.
  • Odpowiedz